Foto: Profimedia

HIT oglas

"BOJLER JE NA ŽETONE, TV GLEDAMO PO RASPOREDU" Pukovnik u penziji izdaje sobu za 380€, a ima i spisak zahteva! Svi u šoku! FOTO

Nekretnine

Mnogi podstanari su u potrazi za stanovima, a na društvenim mrežama se svakodnevno pojavljuju novi oglasi koji u mnogome šokiraju korisnike kako zbog cene najma tako i zbog zahteva pojedinih stanodavaca.

U jednoj Fejsbuk grupi za izdavanje stanova pojavio se oglas za izdavanje sobe koji je nasmejao mnoge članove. Sudeći po reakcijama mnogi su pomislili da je ovo šala, ali i većina njih je bila u šoku zbog zahteva stanodavca.

- Izdajem luks sobu u samom centru Beograda. Soba je moderno opremljena po najnovijim standardima. Traži se po mogućstvu ženska osoba koja bi povremeno i nešto skuvala i počistila u mom delu stana. Može i muško ako je dobar s metlom i usisivačem. Televizor u sobi na slici, nažalost, ne radi jer ga je prethodni stanar pokvario. U dnevnoj sobi gde ja boravim postoji isto televizor i može se gledati po unapred zajednički utvrđenom rasporedu. Ja redovno gledam Slagalicu, Dnevnik i Žikinu šarenicu. Slagalicu možemo gledati zajedno, ali samo ako ćutite i ne govorite naglas rešenja igara. Kupatilo je zajedničko - navodi se u oglasu i dodaje:

- Ja živim s mojim psom te kućni ljubimci apsolutno ne dolaze u obzir jer je moj pas vrlo ljubomoran. Bitno mi je da budući stanar nije bučan jer sam ja čovek u godinama i potreban mi je mir i san. S obzirom da sam pukovnik u penziji, kod mene je disciplina i higijena na prvom mestu te i od vas očekujem isto.

foto: Printskrin/Facebook

Stanodavac je istakao i jednu molbu.

- Povremeno bih zamolio da stanar izađe iz stana jer mi dvaput mesečno dolaze moje prijateljice sa Bežanije pa im ja spremam večere i igramo domine do kasno u noć, oko 22 sata - napisao je on i nastavio:

foto: Printskrin/Facebook

- Cena kirije je 380 evra plus depozit. Voda je po potrošnji, bojler je na žetone radi uštede energije, a i vremena, jer ne volim kad mi se stanari tuširaju po sat vremena.

Bonus video: