ZAKUPAC OSTAVIO STAN U HAOSU, ŠOK VIDEO NA INTERNETU! Agent za nekretnite dao korisne savete: Ovako se zaštitite od ovih problema
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

ZAKUPAC OSTAVIO STAN U HAOSU, ŠOK VIDEO NA INTERNETU! Agent za nekretnite dao korisne savete: Ovako se zaštitite od ovih problema

Nekretnine -

Na društvenim mrežama pojavio se video koji je izazvao mnoštvo reakcija među korisnicima. Prikazan je stan koji je potpuno preplavljen smećem i mrvicama, dok su stvari razbacane po celom prostoru.

Naime, nameštaj je razmešten, a kada i lavabo prepuni raznorasnih predmeta. U opisu videa stoji samo jedno upozorenje: „Pazite kome izdajete stan“.

Kakve su kazne za ovakve bahate podstanare i šta u ovom slučaju rade agencije za izdavanje stanova otkrila je novinarka Matea Trifunović u razgovoru sa Urošem Jovanović, agent za nekretnine.

03:34

ZAKUPAC OSTAVIO STAN U HAOSU ILI SU STVARI POKREDENE? Agent za nekretnite dao korisne savete: Ovako se zaštitite od ovih problema

Jovanović je prvo odgonetnuo koliko često se javljaju ljudi zbog ovakve vrste problema:

- Ne toliko često, ali je uvek ta situacija bolna i napeta za vlasnika. Mi sugerišemo ljudima da se zaštite na sve moguće načine, a pre svega sa adekvatnim ugovorom koji naprave sa zakupcem. Takođe, savetujem da se osiguran nepokretnost koja se izdaje. Dakle, ne pričamo samo o nekoj krađi, nego i kada zakupac recimo ostavi otvoren prozor, a padne kiša, te se podigne parket. Kada govorimo o krađi ili lomljenju stvari, onda je vlasnik upućen na parnicu sa zakupcem. Jedino morate dokazati da je ta šteta nastala, a ne postojala.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

01:37

PLATE RATU 500 EVRA, PA ODRŽAVANJE 300 I ŠTA IM OSTANE? Agent za nekretnine o izazovima kupovine stana na kredit u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track