Foto: Shutterstock

POBOLJŠANJE SARADNJE DVE ORGANIZACIJE: Održan sastanak Saveza samostalnih sindikata i Regionalne privredne komore iz Kragujevca

InfoBiz

Savez samostalnih sindikata i Regionalna privredna komora Kragujevac podstiču dalje unapređenje priliva novih i razvoja postojećih investicija i projekata.

Direktor Regionalne privredne komore Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga, Predrag Lučić i predsednik Saveza samostalnih sindikata Kragujevca, Saša Đorđević, sa saradnicima, održali su sastanak u cilju intenziviranja saradnje ove dve organizacije u delu daljeg rasta konkurentnosti privrede Grada Kragujevca i poboljšanja materijalnog položaja zaposlenih.

Posle sagledavanja rezultata poslovanja i perspektiva razvoja privrede Grada Kragujevca, kao i mogućih trendova rasta zaposlenosti u 2024. godini, zaključeno je da se redovno održavaju zajedničke sednice organa Regionalne privredne komore Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga i Saveza samostalnih sindikata Kragujevca.

Posebno su najavljene aktivnosti na podršci jačanju infrastrukture za priliv i razvoj stranih i domaćih investicija u Gradu Kragujevcu, kao i podrška posebno značajnim poslovnim projektima, poput početka serijske proizvodnje novog modela automobila u Stellantisovoj fabrici u 2024. godini.

biznis.kurir.rs