Najnovije vesti

UNICREDIT BANK SRBIJA SVEČANO PROGLASILA POBEDNIKE NAGRADNOG TAKMIČENJA „NAGRAĐUJEMO KADA USPEŠNO SARAĐUJEMO“
Foto: Promo

UNICREDIT BANK SRBIJA SVEČANO PROGLASILA POBEDNIKE NAGRADNOG TAKMIČENJA „NAGRAĐUJEMO KADA USPEŠNO SARAĐUJEMO“

Biznis -

Kao banka koja je više od 20 godina pouzdan partner privredi i stanovništvu na domaćem tržištu, UniCredit Bank Srbija proglasila je pobednike nagradnog takmičenja „Nagrađujemo kada uspešno sarađujemo“ namenjenog malim preduzećima i preduzetnicima.

Na svečanoj ceremoniji održanoj 5. decembra u Beogradu, Banka je proglasila tri pobednika i dodelila vredne nagrade. Za prvu nagradu preduzeću „MS TOP TRADE DOO“ dodeljeno je novo komercijalno vozilo, drugu nagradu preduzeću „MATIĆ PROMET BEČEJ SVETLANA MATIĆ PR“ laptop poslovnih performansi i treću nagradu preduzeću „DEZEN PLUS DRAGAN ISAILOVIĆ PR“ tri kotizacije za pohađanje kursa ili treninga koji se održava u Srbiji, a koji se odnosi na teme razvoja poslovanja u segmentu preduzetništva.

Nikola Vuletić, predsednik Izvršnog odbora UniCredit Bank Srbija ovim povodom istakao je: „UniCredit Banka svakom aktivnošću svoje klijente stavlja u centar poslovanja. Nastojimo da budemo ne samo stabilan i siguran oslonac, već i pouzdan partner koji vrednuje saradnju. Verujem da smo ovim Nagradnim takmičenjem to i dokazali. Nastavićemo da pratimo tržišne trendove i da svojim klijentima pružamo najkvalitetnije proizvode i usluge.“

UniCredit
foto: Promo

Rastko Nicić, član Izvršnog odbora i direktor poslovanja sa stanovništvom i malim privrednim društvima u UniCredit Bank Srbija, izjavio je: “Kroz ovo Nagradno takmičenje cilj nam je bio da malim preduzećima i preduzetnicima pokažemo da zaista cenimo i vrednujemo lojalnost i saradnju, i da ih na ovaj način dodatno osnažimo. Trudimo se da klijentima omogućimo personalizovan pristup i da razumemo njihove individualne potrebe kako bismo ih podržali da izaberu najbolji put za sebe u svakoj fazi poslovanja. Nagrade su usmerene prema potrebama klijenata i nadamo se da će im olakšati barem deo poslovanja, kao i da će na taj način osetiti podršku sa naše strane.”

Pravo na učešće u Nagradnom takmičenju imali su svi postojeći i novi biznis klijenti banke, a koji su korisnici ili su tokom trajanja perioda nagradnog takmičenja postali korisnici nekog od sledećih paketa platnih računa banke: -BizStandard, BizGold, BizPrestige, ProStandard, ProGold, ProPrestige.

Kriterijumi za učešće, bodovanje klijenata i ostvarivanje nagrada su detaljno opisani u Pravilniku koji se nalazi na linku

O UniCreditu

UniCredit je panevropska komercijalna banka sa jedinstvenom ponudom usluga u Italiji, Nemačkoj, centralnoj i istočnoj Evropi. Naša svrha je da osnažimo zajednice da napreduju, pružajući najbolje u klasi za sve zainteresovane strane, otključavajući potencijal naših klijenata i naših ljudi širom Evrope.

Opslužujemo više od 15 miliona klijenata širom sveta. Oni su srce svega što radimo na svim našim tržištima. UniCredit je organizovan kroz četiri ključna regiona i dva centra za razvoj proizvoda, korporativnih i individualnih rešenja. Ovo nam omogućava da budemo bliski našim klijentima i da iskoristimo iskustvo cele Grupe za razvoj i ponudu najboljih proizvoda na svim našim tržištima. Digitalizacija i naša posvećenost principima ESG-a su ključni pokretači naših usluga. Oni nam pomažu da pružimo izvrsnost našim zainteresovanim stranama i kreiramo održivu budućnost za naše klijente, naše zajednice i naše ljude.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track