VUČIĆ U NOVOJ PAZOVI O PLATAMA I PENZIJAMA: Nije dobro, ali je bolje i tek će biti! A ne kao naši stručnjaci što sve znaju pa kažu: "Ajde, Nole, jedi!" Ajde ti jedi! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink

Konferencija za medije šefa države

VUČIĆ U NOVOJ PAZOVI O PLATAMA I PENZIJAMA: Nije dobro, ali je bolje i tek će biti! A ne kao naši stručnjaci što sve znaju pa kažu: "Ajde, Nole, jedi!" Ajde ti jedi! (VIDEO)

Politika -

NOVA PAZOVA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas otvaranju logističkog centra kompanije Lidl u Novoj Pazovi, a usledilo je obraćanje prisutnim predstavnicima medija tokom kojeg se šef države osvrnuo i na pitanje plata i penzija.

foto: Printscreen/Pink

"Želimo da poboljšamo imidž i ugled Srbije u svetu. Ljut sam što smo uneli nesigurnost među turiste, jer smo pustili nekoga da blokira auto-put. To nećete moći nikada bez posledica. Mi da gubimo desetine miliona evra, jer su se skupili ovi koji lažu da nam je najviša cena benzina u Evropi, oni koji zaboravljaju da je uvećano povećanje primanja. U vaše vreme smo imali najniža primanja, ljudi, sada možemo ići samo gore sa novim povećanjem plata. Je li dobro? Pa nije, ali mnogo je bolje i tek će biti. Postoje neki ljudi koji mrze i da nam reprezentacija pobedi u fudbalu, svi kao znaju da je Bolivija odvratna i glupa i nikakva reprezentacija, oni bi bolje šutirali loptu nego svi naši fudbaleri. To su naši najbolji momci, ima da ih bodrimo. Novak Đoković? "Nema čovek pojma da igra tenis! Ajde, Nole, jedi!" Ajde ti jedi šta znaš i umeš, pa dobij jedan poen protiv Novaka Đokovića! Sve stručnjaci, sve znaju, a najbolje da lažu, a to ne bi pas s maslom pojeo", uzvratio je Vučić.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track