OVO JE SVETLANA, NAJSREĆNIJA DOBITNICA DOSAD! Preuzela stan koji je na NEVEROVATAN NAČIN dobila u igri Uzmi račun i pobedi
Foto: Printscreen Instagram

potpisala

OVO JE SVETLANA, NAJSREĆNIJA DOBITNICA DOSAD! Preuzela stan koji je na NEVEROVATAN NAČIN dobila u igri Uzmi račun i pobedi

Društvo -

Dobitnica stana u prvom izvlačenju drugog kruga nagradne "Uzmi račun i pobedi" Svetlana Janković iz Kragujevca potpisala je juče u Vladi Srbije ugovor o vlasništvu nekretnine od 80 kvadrata u naselju Zemunske kapije.

- Stan mi mnogo znači, imam dvoje dece, tako da je došao u pravi čas - rekla je Svetlana i priznala da bi volela da nagrada podstakne njenog sina da se vrati iz inostranstva.

Do glavne nagrade Svetlana je došla na zaista neverovatan način!

Među osam miliona koverti koje su učestvovale u izvlačenju svega četiri su bile Svetlanine. Posebno je zanimljivo da je rvač Davor Štefanak prvobitno izvukao koverat Ane Pavković iz Sombora, ali je komisija naknadno utvrdila da njoj za stan nedostaje jedan račun.

Direktor Građevinske direkcije Srbije Mirko Petrović rekao je da je Svetlanin stan poslednji trosobni koji će biti dodeljen u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2020".

- Ostali stanovi su dvosobni površine 52 kvadrata - rekao je Petrović.

Marina sutra izvlači dobitnike

Drugo izvlačenje u okviru drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" biće održano sutra u 17.55 časova uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.

Sve koverte koje budu ubačene danas do kraja radnog vremena poslovnica pošte naći će se u sutra u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade.

U sutrašnjem izvlačenju biće dodeljeno pet automobila "fijat 500L" i stan u naselju Zemunske kapije, a dobitnike izvući će selektorka naše ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova od 1. septembra 2020. godine sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2020".

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije dok je slanje koverata potpuno besplatno.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja