"PLJESKAVICA NA ROŠTILJIJADI 3 PUTA SKUPLJA NEGO U LESKOVAČKIM KAFANAMA" Devojka iskrena: Mi iz Leskovca znamo da nisu kvalitetne
Foto: Printscreen/Youtube/JuGmedia

"PLJESKAVICA NA ROŠTILJIJADI 3 PUTA SKUPLJA NEGO U LESKOVAČKIM KAFANAMA" Devojka iskrena: Mi iz Leskovca znamo da nisu kvalitetne

Novčanik -

Da biste posetili neki od štandova na ovogodišnjoj Roštiljijadi u Leskovcu i sebi priuštili da probate specijalitete sa roštilja, ako povedete četvoročlanu porodicu, za račun ćete morati da izdvojite minimalno 6.000 dinara.

Na cene gurmanskih proizvoda i pića već na početku ove manifestacije odreagovali su brojni posetioci, negodujući jer su gurmanske pljeskavice od 400 grama platili po 1.400, lepinje 150, a sokove 350 dinara.

roštilj, roštiljijada, pljeskavica
foto: Printscreen/Youtube/JuGmedia

"Iskreno, ovo je preskupo. Čula sam mnoge da se žale. Mi iz Leskovca, koji znamo kakav je ukus inače, znamo da ove pljeskavice uopšte nisu kvalitetne. Baš nisam zadovoljna", komentariše jedna od devojaka koja je obišla manifestaciju kako bi izvela svoje rođake iz inostranstva.

U poređenju sa leskovačkim kafanama i brzim hranama, gde se pljeskavice mogu kupiti od 250 do 500 dinara, cene na Roštiljijadi su tri puta veće.

Uzgred, ceo kilogram roštilj mesa u mesarama košta 600 dinara.

(Kurir.rs/JuGmedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track