'ZA TO SE NE SEKIRAJ, JER TE ČEKA ĆORKA': Svi opleli po Srbinu koji je odbio da plati kaznu od 200€ u Grčkoj - NE PIŠE MU SE DOBRO
Foto: Printscreen/Facebook/Grčka info, Shutterstock

'ZA TO SE NE SEKIRAJ, JER TE ČEKA ĆORKA': Svi opleli po Srbinu koji je odbio da plati kaznu od 200€ u Grčkoj - NE PIŠE MU SE DOBRO

Novčanik -

Budući da Srbi rado posećuju grčko primorje svake godine, neminovno je da se dese i neke nepredviđene okolnosti. Lazar je prošlog leta napravio saobraćajni prekršaj za koji je trebalo da plati 200 evra, ali je to tada uspeo vešto da izbegne.

Međutim, i ove godine poželeo je da letovanje provede upravo u Grčkoj, pa je bilo neizbežno da se raspita o kazni i merama koje mogu da ga sačekaju kada dođe do granice.

- Prošlog leta sam napravio saobraćajni prekršaj i dobio kaznu od 200 evra. Nisam je platio, jer mi je to bio poslednji dan u Grčkoj, a nije mi nikada stigla kući. Da li će me sačekati ovog leta na prelasku? - pitao je Lazar u jednoj popularnoj grupi na Fejsbuku.

kazna
foto: Printscreen/Facebook/Grčka info

U komentarima ga nisu štedeli, pa su se ubrzo nizala razna predviđanja ljudi u vezi sa njegovim problemom.

,,Neće biti 200 evra, nego mnogo više'', ,,Idi drugim autom'', ,,Za to mogu i da te uhapse'', ,,Za kaznu se ne sekiraj, jer te čeka ćorka'', ,,Ti si sa Grčkom završio, čim ti vide pasoš ideš u zatvor'', ,,Čeka te zabrana i dupla kazna'', ,,Javi u kojoj si ćuzi da ti skupljamo pare za cigare'', bili su samo neki od preko 200 komentara ispod njegove objave.

BiznisKurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja