AMERIKANKI POPUSTILE KOČNICE - BESRAMNO IZVREĐALA EVROPU: 'Bankrotirala sam zbog plaćanja WC-a i klima je užasna!', izazvala HAOS
Foto: Shutterstock, Instagram/madison_montes35

nije imala milosti

AMERIKANKI POPUSTILE KOČNICE - BESRAMNO IZVREĐALA EVROPU: 'Bankrotirala sam zbog plaćanja WC-a i klima je užasna!', izazvala HAOS

Novčanik -

Američka influenserka Madison Montes provela je mesec i po putujući Evropom, i o tom putovanju je snimila nekoliko videa na svom Instagramu i TikTok-u, a u poslednjem od njih požalila se na nekoliko stvari, te je napisala kako joj je nedostajala Amerika.

- Bila sam u Evropi 45 dana, svidela mi se, imate super "državu", ali u nekim stvarima grešite - rekla je na početku svog videa i već tu naišla na gomilu negativnih komentara, jer je Evropu nazvala državom.

Prva stvar oko koje se požalila je cena vode u kafićima i restoranima Šokiralo ju je što se voda i korištenje toaleta svuda naplaćuju.

- Objasnite mi zašto vodu iz slavine naplaćujete pet evra? Kuda god smo išli, naručila bih vodu jer sam mislila da ću tako uštedeti novac. Iskreno, umesto vode radije naručite proseko, jer im je cena više-manje jednaka - istakla je ona.

Sledeća stvar koja ju je iznenadila je naplata WC-a gotovo svuda, zbog čega je "gotovo bankrotirala", a zatim se obrušila i na vreme u Evropi.

Evro, Euro, Novac
foto: Shutterstock

- Jul je, leto je, a sve vreme je hladno i kišovito - kaže frustrirano i dodaje da je lepo vreme bilo jedino u Italiji i Grčkoj.

Na samom kraju otkrila je i da nije oduševljena javnim prevozom.

- Ponekad se vozovi i autobusi jednostavno ne pojave ili tri-četiri puta mesečno celi sistem javnog prevoza odluči da štrajkuje, pa propustimo voz koji smo platili 45 evra - kaže.

Ako se izuzme sve navedeno, kaže da je Evropa sjajan kontinent i da je zaista uživala. Ali, njen video je naišao na gomilu negativnih komentara jer je previše generalizovala, kao i zbog toga što je na početku videa Evropu nazvala državom.

- Voda iz slavine je besplatna, naplatili su ti je zbog toga što si turistkinja i verovatno malo bezobrazna. Prvo, nijedna zemlja u Evropi ne naplaćuje vodu iz slavine toliko, drugo, WC koji se plaća je jeftin, a plaća se kako bi ga osoblje održalo čistim, a treće, zamisli, različite zemlje u Evropi imaju različitu klimu, ko bi rekao - pišu joj u komentarima.

BiznisKurir/Najžena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track