U naselju Beograd na vodi, jednom od najelitnijih delova prestonice, prodaje se luksuzan stan od čak 200 kvadrata i to po ceni od preko milion evra!

Snimak ovog stana objavljen je na Tik Tok nalogu "ivan.6ic" i izazvao je veliku pažnju ljudi koji su svi, makar i na ovaj način, želeli da zavire u svet čistog luksuza i raskoši.

stan4.png
Tik Tok Printscreen, ivan.6ic 

- Prodaje se jedan od najlepših i najluksuznijih stanova u Beogradu. Ovako izgleda stan koji košta preko milion evra. Nalazi se u najluskuznijoj zgradi u okviru Beograda na vodi koja ima sopstevni bazen, teretanu, recepciju i otvoren pogled na reku. Prostire se na 200 metara kvadratnih. Potpuno je renoviran do najsitnijih detalja. Delo je poznatog arhitekte i korišćeni su samo najkvalitetniji materijali. Prodaje se sa kompletnim nameštajem - navodi se u opisu ove nekretnine sa pitanjem autora: "Da li je ovo najlepši stan u Beogradu?".

stan3.png
Tik Tok Printscreen, ivan.6ic 

U brojnim komentarima mnogi su odgovorili potvrdno - što uopšte ne čudi. 

Ova nekretnina, kako se vidi u snimku, prostire se na dva nivoa. U donjem nivou je prostrana dnevna soba, moderno nameštena, sa staklenim vratima duž celog zida kroz koja se pruža neverovatan pogled na reku Savu, potom savremena kuhinja sa osvetljenim policama i popularnim "ostrvom", kao i veliko kupatilo.

stan2.png
Tik Tok Printscreen, ivan.6ic 

Na spratu su pak spavaće sobe. Glavna spavaća ima izlaz na terasu, ogroman garderober, a od kupatila koje je urađeno sa mermernim pločicama, odvojena je staklenim vratima.

stan.png
Tik Tok Printscreen, ivan.6ic 

Ono što je posebno zanimljivo kod kupatila je kada koja je postavljena tik do prozora koji se pruža od poda do plafona, te će srećnici koji postanu vlasnici ove nekretnine moći da uživaju u predivnom pogledu na reku dok se baškare u kadi.

stan1.png
Tik Tok Printscreen, ivan.6ic 

Ova nekretnina izazvala je burne reakcije i brojne komentare.

"Kupujem", u šali su komentarisali ljudi, premda je bilo i onih koji su isticali da ovaj stan ne bi kupili sve i da imaju gomilu para.

"Stan je top, ali boje su grozne, mrtve...", "Nema dušu, ovo je kao u salonu nameštaja"..., bili su neki od komentara.

Međutim, bilo je i duhovitih komentara: "Hvala, ne troše mi se pare", "Uočio sam par detalja koji nisu po feng šui tako da odustajem", šalili su se ljudi.