PROMENE NA ČELU VELIKOG TRGOVINSKOG LANCA KOJI POSLUJE U SRBIJI: Imaju markete širom sveta, a kod nas su gotovo 2 decenije
Foto: Promo

PROMENE NA ČELU VELIKOG TRGOVINSKOG LANCA KOJI POSLUJE U SRBIJI: Imaju markete širom sveta, a kod nas su gotovo 2 decenije

InfoBiz -

Nadir Kađi ( imenovan je na poziciju generalnog direktora METRO Cash & Carry Srbija. Na čelo kompanije dolazi sa funkcije direktora Operacija i prodaje METRO-a u Francuskoj.

Karijeru u kompaniji METRO Francuska započeo je 2006. godine, gde je narednih 10 godina radio na brojnim višim pozicijama u sektoru ljudskih resursa. Za direktora ljudskih resursa i člana upravnog odbora imenovan je 2016. godine, a na funkciju direktora Operacija i prodaje stupio je u januaru 2021. godine.

Njegovo bogato profesionalno iskustvo iz zemlje u kojoj je ugostiteljstvo na izuzetno visokom nivou doprineće rastu kompanije na domaćem tržištu, na kojem već gotovo 20 godina kompanija METRO Cash & Carry predstavlja jedinog pravog veletrgovca i pouzdanog partnera profesionalnim kupcima iz ugostiteljskog i trgovačkog sektora.

André Rinnensland, dosadašnji generalni direktor METRO-a u Srbiji, preuzeo je istu poziciju u kompaniji METRO Portugal. METRO Cash & Carry Srbija deo je vodeće međunarodne veleprodajne kompanije specijalizovane za profesionalne potrebe ugostitelja (HoReCa) i samostalnih trgovaca.

Ova kompanija posluje u više od 30 zemalja širom sveta, ali i na tržištu Srbije od 2005. godine, gde pored radnji u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Požarevcu, Šapcu, Novom Sadu i Paliću 2012. godine sa ponosom otvara vrata jedinstvenog i najsavremenijeg HoReCa Centra, koji je danas mesto edukativnih i kreativnih inicijativa i trendova u oblasti ugostiteljstva.

METRO je u Srbiji pokrenuo i svoju "Jutro" franšizu, kao program partnerske podrške malim samostalnim trgovcima. Poslovanje u Srbiji primarno je usmereno ka profesionalnim kupcima – ugostiteljima i malim samostalnim trgovcima, kroz stabilan asortiman, čije im cene garantuju dugoročno održivo poslovanje. Kompanija u Srbiji zapošljava više od 1.200 posvećenih i iskusnih profesionalaca u oblastima nabavke, prodaje, logistike, odnosa sa kupcima, komercijale i dostave robe.

Biznis.kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja