SA NAŠEG TRŽIŠTA POVUČEN JOŠ JEDAN PROIZVOD: Potrošači pozvani na oprez - Uređaj može da izazove rizik od požara
Foto: Profimedia

SA NAŠEG TRŽIŠTA POVUČEN JOŠ JEDAN PROIZVOD: Potrošači pozvani na oprez - Uređaj može da izazove rizik od požara

InfoBiz -

Prodavnica Ikea je povukla proizvod.

IKEA apeluje na sve kupce koji poseduju VARMFRONT prenosni punjač od 10.400 mAh (broj modela E2038) sa oznakom datuma (GGNN) 2313, 2316, 2318 ili 2319, ili VARMFRONT prenosni punjač od 5.200 mAh (broj modela E2037) sa oznakom datuma (GGNN) 2318, 2319 ili 2322, da prestanu da ga koriste i da kontaktiraju kompaniju IKEA radi zamene proizvoda ili punog povraćaja novca.

punjač Ikea
foto: Printscreen/Ikea.com

U procesu razvoja svojih proizvoda, IKEA koristi postupak rigorozne procene rizika, kao i program testiranja, kako bi osigurala da proizvodi mogu da izdrže izazove svakodnevnog života kod kuće i uverila se da su oni u skladu sa svim zakonima i standardima koji važe na tržištima na kojima se prodaju.

- Uprkos tome, primećeno je da određeni VARMFRONT prenosni punjači mogu izazvati rizik od požara usled greške u proizvodnji. Ova greška se odnosi samo na jedinice sa navedenim oznakama datuma, koje smo stoga odlučili da povučemo iz prodaje. Kupci koji poseduju ovaj proizvod treba odmah da prestanu da ga koriste i kontaktiraju kompaniju IKEA radi zamene ili punog povraćaja novca - saopštila je kompanija.

Ovo povlačenje ne utiče na VARMFRONT prenosne punjače sa drugim oznakama datuma.

biznis.kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track