DRAMA U AVIONU ER SRBIJE: Tokom leta iz Beograda do Londona PRINUDNO SLETEO U PRAG, ovo je razlog! Unutra i četvoro dece iz Užica?
Foto: Shutterstock

oglasili se iz er srbije

DRAMA U AVIONU ER SRBIJE: Tokom leta iz Beograda do Londona PRINUDNO SLETEO U PRAG, ovo je razlog! Unutra i četvoro dece iz Užica?

InfoBiz -

Današnji (sreda, 26. jul 2023. godine) let Er Srbije JU380 iz Beograda do Londona, preusmeren je na aerodrom u Pragu, nakon što je jednom putniku pozlilo tokom leta.

Naime, kako su preneli pojedini beogradski portali, među putnicima je navodno i četvoro dece iz Užica koja su krenula u London na letnji kamp.

Posada je odmah pokušala da pruži prvu pomoć putniku, u skladu sa svim procedurama koje se primenjuju u takvim situacijama. Avion je na aerodromu dočekala ekipa hitne pomoći.

S obzirom na trajanje obaveznog postupka u takvim situacijama, isteklo je radno vreme posade. Kompanija je u međuvremenu obezbedila novu posadu koja je stigla u Prag i let JU380 biće uskoro nastavljen ka Londonu.

Povratni let JU381 iz Londona do Beograda biće realizovan u kasnijim večernjim časovima.

Nadležne službe preduzimaju sve što je u njihovoj moći da pomognu putnicima koji su zbog kašnjenja propustili svoje konekcije i da ih preusmere na alternativne letove ili da za njih obezbede hotelski smeštaj, ukoliko je potrebno.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track