Počela grejna sezona u Subotici i Novom Sadu: Evo koliku temperaturu stanova garantuju građanima!

"Ispunjeni su svi uslovi za početak grejne sezone u Novom Sadu"

Shutterstock

JKP "Subotička toplana" juče je počela sa isporukom toplotne energije. Gradsko grejanje za više od 10.500 korisnika, kako su najavili iz nadležnog preduzeća, nastavlja se nadalje u kontinuitetu i u zavisnosti od spoljašnjih temperatura.

Davor Andrašić, izvršni direktor energetskog sistema JKP "Subotička toplana", za Kurir televiziju rekao je nešto više o ovome.

Kurir Televizija 

- Jutarnji i večernji sati obeleženi su niskim temperaturima, a juče popodne je počelo zagrevanje sistema toplane. Zbog promenljivog vremena biće grejanja u jutarnjim i večernjim satima, uz dnevne prekide zbog tehničkog minimuma rada ovog sistema od nekih 14 do 15 stepeni - kaže Andrašić, i dodaje:

- Verujem da će grejna sezona proći bez zastoja jer su sve provere odrađene na takav način da nas ni jača zima ne bi ugrozila.

This browser does not support the video element.

Početak grejne sezone u Novom Sadu  Kurir televizija

Danas je zvanično počelo grejanje i u Novom Sadu, a Ivana Stanimirović, PR Novosadske toplane otkrila je koja je očekivana temperatura u stanovima građana tokom zime.

Kurir Televizija 

- Ispunjeni su svi uslovi za početak grejne sezone u Novom Sadu. Sistem novosadske toplane je potpuno stabilan i sposoban za snabdevanje toplotne energije građanima. Grejanje će biti u skladu sa spoljašnjim temperaturama, a minimum koji novosadska toplana garantuje je toplota od 20 stepeni u stanovima. 

Stanimirović apeluje na građane da pokažu razumevanje u ovom adaptirajućem početnom periodu sezone jer je potrebno vreme da se složeni sistem pokrene kako treba. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

This browser does not support the video element.

Kako odzračiti radijator  Instagram/featureradiators