ZVANIČNO OBJAVLJEN OGLAS BEOGRADSKIH PIJACA: Ovo su detalji za sve zainteresovane za zakup lokala - Izdaju se prostori na Paliluli, Zelenom vencu, Senjaku

Beogradske pijace

JKP “Beogradske pijace” sa zadovoljstvom obaveštava zainteresovana fizička i pravna lica, kao i preduzetnike da je u sredu 9. oktobra objavljen oglas za zakup pijačnog poslovnog prostora na najpoznatijim beogradskim pijacama – „Palilula“,„Zemun“, „Zeleni venac“, „Zvezdara“, „Banjica“, „Voždovac“,“Senjak“,“Beogradski buvljak“ i druge.

- Ovo je jedinstvena prilika da započnete svoj biznis, direktno se povežete sa potrošačima i pridružite timu uspešnih. Ukoliko želite da otvorite street food restoran, mesaru, ribarnicu, prodavnicu robe široke potrošnje, plastike ili zdrave hrane, beogradske pijace su pravo mesto za vas - naveli su u svom saopštenju.

Beogradske pijace 

Na oglasu ne mogu učestvovati pravna, fizička lica i preduzetnici koji na dan otvaranja prispelih ponuda imaju neizmirene i dospele finansijske obaveze prema Preduzeću po osnovu zakupa ili drugih troškova, koji proizilaze iz ranije zaključenih ugovora ili su svojim postupcima prekršili odredbe ugovora o zakupu pijačnog poslovnog prostora i opštih akata Preduzeća.

Odluku o dodeli u zakup pijačnog poslovnog prostora donosi Komisija u roku od 15 dana po otvaranju ponuda prispelih po oglasu za prikupljanje zatvorenih pismenih ponuda za davanje u zakup pijačnog poslovnog prostora.

biznis.kurir.rs