BEOGRADSKI SAJAM OTVARA VRATA 60. MEĐUNARODNOM SAJMU NAMEŠTAJA: Više od 100 izlagača predstaviće svoje proizvode - Evo do kada traje

Filip Plavčić

Na Beogrdskom sajmu od sutra, pa sve do 6. oktobra biće održan jubilarni 60. Međunarodni sajma nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije.

Istovremeno, biće održano i 60. izdanje Međunarodnog sajma mašina i alata za drvnu industriju (UFI), koji će dan kraće trajati u hali 5 Beogradskog sajma, odnosno od 1. do 5. oktobra, navodi se u saopštenju na sajtu Beogradskog sajma.

Na ovoj manifestaciji biće predstavljeno više od 100 izlagača, ubrajajući one iz zemlje, ali i inostranstva, a brendovi dolaze iz Švedske, Nemačke, Italije, Poljske, Slovenije, kao i iz regiona, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije…

Među učesnicima prikazaće se i oni iz renomiranih kompanija, ali predstaviće se i novi, poput Dal-Masiv Doel iz Severne Makedonije, kao i Meda furniture i Wood Decor iz Srbije.

Posetioci sajma i ove godine imaće priliku da sagledaju sveobuhvatan pregled najnovijih trendova u ovoj dinamičnoj industriji, upoznaju različite stilove, od modernog i minimalističkog do klasičnog i rustičnog nameštaja. Uz to, sajam nudi i raznovrsne elemente enterijera kao što su rasveta, tepisi, zavese, dekorativni predmeti i drugi dodaci koji kompletiraju izgled prostora.

BiznisKurir.rs