"Ako dođe do inflacije, država mora biti spremna na ovo!" Proslavljeno 30 godina postojanja Unije poslodavaca Srbije: Evo šta se očekuje od minimalca

Shutterstock

Unija poslodavaca Srbije obeležava 30 godina osnivanja i rada.

U okviru proslave potpisan je i Sporazum o saradnji sa rumunskim udruženjem poslodavaca koji će pomoći u jačanju privrede naše zemlje ali i povećanju standarda građana, poručuju iz Unije poslodavaca.

Kurir Televizija 

 - Naša poslednja inicijativa nije prošla, ali nakon što smo utvrdili ciljeve za sledeću godinu, ako dođe do nekih ozbiljnijih poremećaja, kao što je inflacija, da će biti razumevanja od strane poslodavaca i države da se koriguje minimalna cena rada do kraja 2025. godine - istakla je Čedanka Andrić, predsednica Ujedinjenih granskih sindikata "Nezavisnost".

This browser does not support the video element.

Obeleženo 30 godina postojanja i rada Unije poslodavaca Srbije  Kurir televizija

Miloš Nenezić, predsednik Unije poslodavaca Srbije, rekoa je da poslodavci moraju da saslušavaju svoje radnike i ispunjavaju njihove zahteve u mnogo većoj meri.

Lepe vesti su da, u odnosu na prošlu godinu, je u Srbiji 3000 više zaposlenih lica.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

This browser does not support the video element.

"ČETVRT VEKA SE NIKO NE STAVLJA NA STRANU RADNIKA" Mahmud Bušatlija: Minimalac nije naš najveći problem nego OVA GRUPA LJUDI  Kurir televizija