Foto: Shuterstocktock

SELI DA POPIJU KAFU DOK ČEKAJU LET I SVE IM BRZO PRESELO: Konobar doneo račun sa sumanutom cifrom - Kila mesa jeftinija od ovoga

Novčanik

Nećemo se lagati, cene u kafićima na aerodromima su oduvek bile nešto jače nego u gradu u koji slećete, ali teško da očekujete da ćete dve kafe platiti više i od kilograma mesa.

To se upravo desilo jednom Beograđaninu, koji je pauzu između letova na tivatskom aerodromu iskoristio da popije topli napitak, ni ne očekujući da će mu zbog cene to zadovoljstvo vrlo brzo presesti.

Da definitivno crnogorski aerodrom "dere" turiste, govori i činjenica da je Beograđanin ranije ovog meseca kapućino sa kroasanom na aerodromu Bergamo u Milanu platio dva evra i 30 centi.

foto: Shutterstock

Ovaj put su ga tzv. dojč i produženi espreso koštali gotovo 11 evra, odnosno oko 1.200 dinara, što je skuplje i od kilograma mesa.

- Ovo je za rubriku verovali ili ne - poručio je čitalac, dostavljajući nam sliku računa.

Kafa koja je nekada koštala jednu nemačku marku, pa je tako i dobila ovaj popularni naziv u Crnoj Gori, plaćena je pet evra i 50 centi dok je produženi espreso za nijansu jeftiniji i košta četiri evra i 90 centi.

BiznisKurir/Telegraf Biznis