Foto: promo

SPLET 3 PREDSTAVLJA PRVU VERZIJU AGENDE: Više od 30 sesija već potvrđeno, a stiže još sadržaja - sve inovacije na jednom mestu

InfoBiz

Prva verzija programa treće po redu SPLET Tech konferencije je pred vama! Već je poznato više od 30 sesija koje će se održati 8. oktobra u MTS dvorani u Beogradu i odgovoriti na najaktuelnije teme iz sveta inovacija.

Ovogodišnji SPLET će obuhvatiti širok spektar tema vezanih za inovacije, tehnološko preduzetništvo, bolje povezivanje inovacionog ekosistema i uspeh domaćih kompanija na svetskom tržištu.

foto: promo

SPLET Tech konferencija je izuzetna prilika za sve koje interesuju ove teme. Kroz sesije, panele i diskusije učesnici će imati priliku da saznaju kako tradicionalne industrije mogu da se prilagode novim trendovima, novim očekivanjima i novim generacijama.

- Ovo je samo početak onoga što smo pripremili za sve učesnike. Agenda obuhvata brojne sesije, a u narednim nedeljama ćemo podeliti dodatne informacije i najaviti nove teme koje će sigurno privući pažnju javnosti - poručuju organizatori.

Agendu u celosti pogledajte OVDE.

SPLET Tech konferenciju zajednički organizuju projekti „Preduzmi ideju“ u realizaciji Inicijative „Digitalna Srbija“ i „Srbija Inovira“, koji sprovodi ICT HUB, u saradnji sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID).

Ovogodišnju konferenciju realizujemo i uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija. Pored navedenih, konferenciju su ove godine podržali A1, Silicon Gardents, Fond za inovacionu delatnost, Razvojna agencija Letonije.

Biznis.kurir.rs