Foto: Prinstcreen/Facebook

8.000 evra

MILIČINA KUĆA NEĆE DUGO ČEKATI NOVOG VLASNIKA: Cena takva da je skoro pa poklanja - Objekat omalterisan, na prelepom placu

Nekretnine
> 14:19h

Dosta ponuđenih kuća na prodaju u današnje vreme traži sanaciju, ali s obzirom da se kupovinom placa već dobijaju određene pogodnosti, ni renoviranje kuće na istom ne predstavlja neki veliki problem.

Jedna takva kuća se u nešto lošijem stanju prodaje u selu Kosančić kod Bojnika, na jugu Srbije, i vlasnica je ceni 8.000 evra. Kuća od 60 kvadrata se nalazi na placu od osam ari.

- Na prodaju plac sa kućom u selu Kosančić, blizu Bojnika, na 22 km od Leskovca. Osam ari plac, 60 kvadrata kuća i pomoćne dve prostorije. Ima priključak za struju i bunar u dvorištu, uknjižena, legalizovana. U kući niko ne živi, pa je potrebno ulaganje. Na odličnom mestu, izlaz na dve glavne ulice u selu. Cena 8.000 evra - stoji u opisu oglasa.

Na slikama se da primetiti da je kući potrebno renoviranje iako je omalterisana, ali da je plac u većoj meri ravan i da se na istom može započeti izgradnja svega što bi potencijalni novi vlasnik zaželeo.

FOTO: Prinstcreen/Facebook
FOTO: Prinstcreen/Facebook
FOTO: Prinstcreen/Facebook
FOTO: Prinstcreen/Facebook
FOTO: Prinstcreen/Facebook

biznis.kurir.rs/Fejsbuk