Foto: Printscreen/Tiktok/niko_mar_10

"NIJE TAJNA DA JE SEZONA U CG PROPALA" Crnogorski ugostitelj opleo po svojima: To nije normalno, DRAGO MI JE ŠTO VAM SE VRAĆA

Novčanik
> 12:18h

Crnogorski ugostitelj rešio je da otvori dušu i kaže sta misli o tekućoj sezoni u Crnoj Gori. U video snimku koji je objavio, bio je brutalno iskren i govorio o tome koliko je sve poskupelo.

"Nije više tajna kako je letnja sezona u Crnoj Gori kaput. Kao neko ko je ovde rođen, živi i bavi se turizmom, izdavanjem apartmana u privatnom sektoru, jedino što mogu da kažem je da mi je neizmerno drago zbog toga. Zašto?", počeo je on u video snimku koji je objavio na TikTok profilu "niko_mar_10".

Potom je naveo razloge:

"Zato što ste okupirali sve plaže i na njih stavili ogromne namete. Ne može više čovek da ode na plažu i pristojno se okupa već mora da izdvoji pravo malo bogatstvo.

Nije normlano da apartmani u privatnom sektoru koštaju između 30 i 60 evra za dve osobe, a da isto toliko morate da izdvojite za dve ležaljke i suncobran na plaži za samo nekoliko sati.

Nije normlano da hamburger košta između 4 i 6 evra, nije normalno da isto toliko košta i parče pice. Nije normalno da 10 ćevapa sa malo pomfrita koštaju između 10 i 12 evra, nije normalno ni da parče pohovane piletine na nekom zelenom pireu košta između 15 i 20 evra.

Nije normlano da kafa košta između 2 i 4 evra, a isto toliko i flašica vode od 0,25.

Nije normlno toliko toga što ste uradili i jako mi je drago što vam se sve to vraća. Jedino što mi je žao jeste ovaj običan narod kojem ste uzeli dušu i pravo da uživa u našem prelepom moru. Sve što vam želim jeste da... Ćutaću", završio je on.

Nakon ovog videa usledio je niz komentara podrške, a mnogi su mu čestitali na tome što je bio iskren.

"Problem turizma u Crnoj Gori je što precenjuje svoje mogućnosti. Nije problem da se nešto plati, više je problem što je usluga nikakva", "Ni besplatno da mi nude ne idem tamo", "Svaka ti čast na iskrenosti", neki su od komentara.