SRBI POLUDELI ZBOG CENE PARKINGA U BLIZINI POZNATE PLAŽE! Mnogo im i da plate baš ovoliko po satu - Nastao HAOS na mrežama
Foto: Shutterstock

SRBI POLUDELI ZBOG CENE PARKINGA U BLIZINI POZNATE PLAŽE! Mnogo im i da plate baš ovoliko po satu - Nastao HAOS na mrežama

Novčanik -

Miločer plaža, jedna od najlepših u Crnoj Gori, postala je centar pažnje zbog cena parkinga, gde na ovoj popularnoj destinaciji košta dva evra po satu, u periodu od šest ujutru do deset uveče, ali i od deset uveče do šest ujutru.

Ovo je izazvalo pomešane reakcije među posetiocima, budući da oni smatraju da je cena previsoka, što može smanjiti privlačnost ove destinacije, posebno za porodice i turiste sa ograničenim budžetom.

- Od ovog parkinga stižete veoma brzo na Kraljevu, odnosno Miločer plažu. Biće vam potrebno od pet do najviše 15 minuta, tako da je ovaj parking na super lokaciji - rekao je Aleksandar na svom TikTok-u.

plaža, čitanje, čitanje na plaži, knjiga
foto: Shutterstock

Međutim, korisnici ove društvene mreže nisu bili oduševljeni informacijom, te su ostavili niz komentara ispod ove objave.

,,Ja sam mislila da je ovo ironija'', ,,Ni za džabe'', ,,U Grčkoj je gratis parking'', ,,Sramota'', ,,To je nekad bilo slobodno za parkiranje'', ,,I onda se pitaju zašto im turizam propada svake godine'', bili su samo neki od nezadovoljnih korisnika.

BiznisKurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja