Foto: Printscreen Facebook

haos

'ZA OVAJ BRLOG 200 € I DA PEVATE': Žena razbesnela ljude na društvenim mrežama - Za stan od 36 kvadrata traži 550 €, a to nije sve

Nekretnine

Irina je u Fejsbuk grupi postavila oglas u kom je navela da izdaje svoj stan od 36 kvadrata za 550 evra mesečno, uz obavezan depozit u visini kirije i mesečne troškove za račune u iznosu od 14.000 dinara.

- Izdajem stan na Voždovcu, na Autokomandi, od 36 kvadrata, sa zastakljenom terasom od dodatna dva kvadrata. Novogradnja, skoro renoviran, potpuno namešten, nove stvari. Odlična lokacija i povezanost sa centrom, što je na četiri kilometra - počela je Irina.

Kako dalje navodi, stan je mali, ali su odlično raspoređene prostorije. Kupatilo nije malo, ističe da ima čak i kadu. Kuhinja je odvojena sa dosta prostora i radne površine, a poseduje i veliki frižider.

foto: Printscreen/Facebook

Spavaći deo je napravljen kao zasebna prostorija kosim zidom. Zastakljena terasa je odlična za sedenje i zimi i leti. Kauč u dnevnoj prostoriji se širi, tako da se koristi i za spavanje.

- Stvari su sve naše i relativno nove, od uređaja smo ostavili dosta toga, i kuhinja je opremljena suđem. Nova veš mašina, bojler, odličan šporet. Klima lepo rashladi stan leti, a zimi je veoma toplo, mi smo čak i zavrtali radijatore jer je centralno grejanje prejako i bude vruće. Zgrada ima lift, nema parking mesto. Cena rente je 550 evra, komunalije su oko 14.000 dinara mesečno. Depozit je obavezan u visini kirije - zaključila je Irina.

,,Bože, da li je ovo moguće?! Kirije su kao da živimo u inostranstvu!'', ,,Ovo je čista dijagnoza'', ,,Za ovaj brlog 200 evra i da pevate'', ,,700 evra mesečno za 36 kvadrata...'', bili su neki od komentara ispod oglasa.

FOTO: Printscreen/Facebook
FOTO: Printscreen/Facebook
FOTO: Printscreen/Facebook
FOTO: Printscreen/Facebook
FOTO: Printscreen/Facebook

BiznisKurir/Fejsbuk