Foto: Shutterstock, Drustvene Mreže

"GOSPOĐA, KOJA JE BILA NEPRIJATNA, DOŠLA JE SA PSOM" Oglasila se radnica lokala u kom boravak kućnog ljubimca naplaćuju 500 dinara

Novčanik
> 13:20h

Od kada se pojavila fotografija računa na društvenim mrežama koja prikazuje stavku sa cenom od čak 500 dinara digla je veliku prašinu širom Srbije.

Naime, kako je prikazano, gostima kafića u Novoj Varoši naplaćen je boravak kućnog ljubimca za stolom i to po ceni od 500 dinara.

foto: društvene mreže

Kontaktirali smo hotel gde su nam potvrdili da oni naplaćuju boravak pasa u svom hotelu, kao i da nisu pet frendli.

- Tako je, to se desilo prekjuče i ja sam lično radila u toj smeni kada je gospođa koja je bila neprijatna došla sa svojim psom. Mi smo tu uslugu fiskalizovali od 1. jula, a gospođa se izgleda pravila da nije videla natpis na ulazu - kaže Jadranka koja tamo radi godinama.

Prema njenim rečima nisu svi psi isti, neki skaču po stolovima, piju vodu iz čaša, penju se na fotelje.

- Radili smo sve po zakonu, kako smatramo da treba, uostalom, tu ima i dece, nikome nije prijatno da mu pas šeta po stolovima gde se pije i jede. Ni meni ne bi bilo prijatno da vidim nečijeg psa da šeta po stolu - kažu zaposlena u objektu.

Saznali smo i da psima jeste dozvoljen boravak u sobama sa gazdama, ali ta usluga se naplaćuje 1.500 dniara. Gosti koju su tu stalni, prema rečima zaposlenih u hotelu, navikli su i na ovu vrstu cenovnika i poštuju.

Mišljenja na društvenim mrežama su podeljena, neki kude, neki opravdavaju.

Kurir.rs/Tijana Majkić