U svetu digitalnog napretka, gde se tehnologija i trgovina svakodnevno prepliću, sa zadovoljstvom najavljujemo najveću regionalnu konferenciju koja će postaviti nove standarde u razumevanju i primeni digitalnih rešenja. Konferencija pod nazivom "XPERIENCE 2024 – Leading Digital Success" održaće se 15. oktobra 2024. godine u Sava centru u Beogradu, u inovativnoj Immersive Hall – prostoru koji pruža jedinstveno iskustvo i inspirativnu atmosferu.

"XPERIENCE 2024" okupiće najuticajnije kompanije i stručnjake iz digitalnog sveta Balkana i šireg regiona Jugoistočne Evrope (SEE). Cilj ove prestižne konferencije je da obezbedi platformu za razmenu ideja, iskustava i inovacija iz oblasti digitalne transformacije, elektronske trgovine i tehnoloških rešenja.

Ove godine konferencija sa ponosom najavljuje keynote predavače iz globalnih tehnoloških lidera:

Noah Herschman, Principal Industry Architect for the Microsoft Industry Solutions Group, održaće predavanje pod nazivom "Ecommerce 4.0: How Gen-AI and other Advanced Technologies are Perfecting Online Shopping". Kao deo Microsoftove misije u vođenju razvoja generativne veštačke inteligencije (Gen-AI), Noah će prikazati fascinantne primene koje transformišu e-commerce iskustvo kako za kupce, tako i za zaposlene. Osim toga, osvrnuće se na kinesko tržište e-commerce-a, koje svojim obimom i inovacijama vodi globalne trendove.


Joško Mrndže, generalni direktor za Adriatic regiju u Google-u, doneće uvid u najnovije inovacije iz sveta veštačke inteligencije (AI) i njihovu ulogu u transformaciji digitalnog marketinga i oglašavanja. Sa svojim iskustvom, podeliće kako AI menja način na koji brendovi komuniciraju sa svojim korisnicima.


Kostantin Kostadinov, Senior Director, Global Strategic Partnerships u Rakuten Viber-u, lideru u globalnoj komunikaciji, koji je posvećen inovativnim načinima povezivanja korisnika i stvaranju jedinstvenih digitalnih iskustava. 

Konferenciju će svečano otvoriti gospodin Tomislav Momirović, ministar unutrašnje i spoljne trgovine u Vladi Republike Srbije, čime će XPERIENCE 2024 biti i zvanično lansirana kao najznačajniji regionalni događaj za digitalne lidere.

Lokacija BG 1_story.jpg
Promo 


Šta možete očekivati:


Inspirativne govore preko 50 stručnjaka i lidera iz oblasti digitala i e-commerce sektora.


Interaktivne radionice koje pružaju konkretna znanja i veštine za unapređenje digitalnog poslovanja.


Panel diskusije koje će istraživati budućnost digitalne ekonomije i njen uticaj na različite sektore, nudeći perspektive eksperata iz industrije.


EXPO deo sa više od 15 kompanija, gde ćete imati priliku da tokom celog dana saznate nešto novo, upoznate se sa inovativnim rešenjima i proizvodima iz oblasti digitalnog poslovanja.

Datum: 15. oktobar 2024. godine
Lokacija: Sava centar, Beograd
Sala: Immersive Hall

Više od 500 profesionalaca iz digitalne industrije okupiće se kako bi unapredili svoja znanja i veštine kroz interakciju sa vrhunskim stručnjacima i liderima u digitalnom poslovanju i elektronskoj trgovini. Pozivamo sve zainteresovane da se pridruže ovom jedinstvenom događaju koji će oblikovati budućnost digitalnog poslovanja u Jugoistočnoj Evropi.

Prijave su otvorene, a broj mesta je ograničen – ne propustite priliku da postanete deo XPERIENCE zajednice i lider digitalnog uspeha!

Za više informacija i registraciju posetite zvaničnu web stranicu:

https://konferencija.ecommserbia.org/

Promo