„ALTA PAY GROUP” POSTAVLJA STANDARD U 2024. GODINI: Najvažniju nagradu proslavili uz najveće regionlane zvezde
Foto: Aleksandar Janjanin

„ALTA PAY GROUP” POSTAVLJA STANDARD U 2024. GODINI: Najvažniju nagradu proslavili uz najveće regionlane zvezde

Biznis -

Kompanija “Alta Pay Group” obeležila je završetak izuzetno uspešne poslovne godine korporativnom proslavom održanom u Sava Centru, uz prisustvo brojnih saradnika i partnera, na kojoj su nastupile najveće regionalne muzičke zvezde.

Predsednik Upravnog odbora i direktor grupacije Dr Davor Macura izjavio je da grupacija u ovoj godini planira značajne investicije u digitalne tehnologije i širenju poslovne mreže. Fokusiraće se, kao i do sada, na humanitarne inicijative, pomoć onima kojima je najpotrebnija i nastavku podrške zajednice, doprinoseći društvenom napretku.

Zdravko Čolić
foto: Dragan Petrovic FVS

Proslava je znak zahvalnosti svim zaposlenima, „Alta Pay“ timu kao i brojnim partnerima na predanom i izuzetnom radu, posvećenosti i poslovnim rezultatima u protekloj godini.

Kako su istakli iz Alta Pay Group, saradnja sa partnerima je katalizator uspeha, a korporativna proslava je bila prilika da se rezimiraju zajednička dostignuća iz protekle godine i naprave planovi za narednu.

Kroz jedinstven koncept na tržištu i sinergiju ALTA banke i Alta Pay IEN (institucija elektronskog novca), ova grupacija nudi sveobuhvatnu i jedinstvenu ponudu usluga svojim korisnicima - fizičkim i pravnim licima.

Zdravko Čolić
foto: Dragan Petrovic FVS

Kako bi dodatno unapredila iskustvo korisnika, grupacija će u 2024. godini raditi na intenzivnom razvoju i unapređenju tehničkih rešenja koja ubrzavaju realizaciju finansijskih proizvoda i usluga, omogućavaju efikasniji rad zaposlenih i štede dragoceno vreme klijentima.

Kako je za Alta Pay Group svaki klijent bitan, kompanija će u skladu sa tim kontinuirano raditi na podizanju nivoa kvaliteta usluge, a sve u cilju dodatnog zadovoljstva postojećih i kreiranja dobrih poslovnih prilika za buduće klijente.

Zdravko Čolić
foto: Dragan Petrovic FVS

Za više informacija o Alta Pay Group posetite www.altapay.rs.

Vaš siguran partner i Institucija od poverenja

ALTA PAY GROUP

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track