BIZARNI MODNI TREND HARA SVETOM! Poznate ličnosti sve češće nose OVO umesto pantalona: Kad vidite, nećete verovati svojim OČIMA!
Foto: AP/Evan Agostini

Da li je moguće?

BIZARNI MODNI TREND HARA SVETOM! Poznate ličnosti sve češće nose OVO umesto pantalona: Kad vidite, nećete verovati svojim OČIMA!

Žena -

Novi modni trend kruži svetom poznatih ličnosti, a mnogi "obični" ljudi gledaju poznate dame u njihovim autfitima i ne mogu da se ne zapitaju šta nije u redu sa visokom modom.

Kajli i Kendel Džener, Tesa Tompson i Bela Hadid samo su neke od poznatih lepotica koje su se potpuno oduševile idejom da umesto pantalona po gradu nose samo gaće. Svaka lepotica je imala različit pristup novom trendu, a čini se da im se ideja u načelu baš dopala.

One nose klasične bele gaćice bez čarapa u kombinaciji sa elegantnom majicom ili crne gaće kombinuju sa grilonkama i štiklama, a posebnu pažnju je privukla i činjenica da se ne libe i da otkriju tačnu marku donjeg veša koji nose.

Neverovatno je i da su našle način da od donjeg veša naprave elegantne kombinacije, ali i sportske i kežual varijante, pa tako mogu da se pojavljuju u gaćama u bilo kojoj prilici.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:25

ŽESTOK OKRŠAJ U PROGRAMU UŽIVO! Antonijević: Biti gej je moda i Evroprajd je preterana seksualnost! Azdejković: KO ŠIŠA VEĆINU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track