ZARAĐUJE GRDNE PARE OD PRODAJE SLIKA SVOJIH DLAKAVIH PAZUHA, NOGU I BIKINI ZONE: Prestala da se brije iz šokantnog razloga
Foto: Printscreen

bolesna je!

ZARAĐUJE GRDNE PARE OD PRODAJE SLIKA SVOJIH DLAKAVIH PAZUHA, NOGU I BIKINI ZONE: Prestala da se brije iz šokantnog razloga

Žena -

Kendis Sintija je majka jednog deteta, koja je 2018. godine saznala strašnu istinu. Naime, njoj je rada dijagnostifikovno stamke zbog kog konstantno oseća umor.

Za život zarađuje prodajom svojih fotografija koje joj otkrivaju dlake ispod pazuha, oko intimnog područja, ali i dlake na nogama, a sve je to krenulo od kada se razbolela. Shvatila je da je brijanje dodatno iscrpljuje i jednostavno je s njim odlučila da pauzira kako bi sačuvala što više energije. Međutim, ona je sada presrećna svojom odlukom jer prodajom svojih fotografija na stranici "OnlyFans" zaradi i više od 1.000 funti mesečno.

- Kada mi je dijagnostikovana narkolepsija, morala sam da otkrijem na šta sve trošim energiju. Često se osećam umorno, pa mi je i obično brijanje tela predstavljalo veliki problem - priznala je Sintija kojoj brijanje nikada nije bila aktivnost koja je veseli.

- Shvatila sam da se više brijem zbog drugih, nego zbog sebe. Iako sam u početku bila nervozna kada bih u javnost izašla s dlakavim pazusima i nogama, sada se njima čak i razmećem - rekla je ova žena i dodala kako joj je prodaja fotografija dlakavih nogu, pazuha i bikini s vremenom postala glavni izvor prihoda:

- Neke muškarce odbijaju dlakave noge i pazusi, ali postoji i veliki deo muškaraca koje to privlači.

Na svojim stranicama skupila je i pozamašan broj ljudi koji, jednako kao i ona, rado ističe svoje dlakave delove.

- Ne želim da isključim mogućnost da se u jednom trenutku ponovno obrijem, ali to sada ne dolazi u obzir - rekla je Sintija.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:18

Prodat brijač Sanje Vučić za 55.000 dinara, a sada se oglasio i postavljač oglasa ONA JE NENORMALNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track