CRNI PETAK ZAVIO DEVOJKU U CRNO! Od usta sam odvajala da kupim taj kaput, a ono što su mi uradili dovelo me je do nervnog sloma! SRAMOTA ZA BEOGRAD!
Foto: Profimedia

ispovest

CRNI PETAK ZAVIO DEVOJKU U CRNO! Od usta sam odvajala da kupim taj kaput, a ono što su mi uradili dovelo me je do nervnog sloma! SRAMOTA ZA BEOGRAD!

Zanimljivosti -

Katarina koja se nedavno doselila u Beograd odlučila je da svoju "muku" podeli sa svima koji je prate na Fejsbuku. S obzirom na to da su svi sa nestrpljenjem čekali Crni petak, ova mlada devojka nije htela da i ostali građani budu obmanjeni kao ona, pa se obratila kratkom i jasnom porukom.

Da je današnji "Crni petak" za srpske kupce zasta bio crn što se tiče sniženja potvrđuju brojni građani koji su više nego razočarani dugo najavljivanim popustima od kojih na kraju, kako kažu, nije bilo ništa.

Iako smo svi navikli da nas "mame" sa čuvenim "akcija", "popust", "gratis", "povoljno", "u pola cene", od Crnog petka i dugo najavljivanih popusta smo očekivali više.

foto: Profimedia

Katarina je objavila status koji se za kratko vreme našao u žiži javnosti, a mi ga prenosimo u celosti.

"Ovo je stvarno sramota! Otišla sam pre nedelju dana u jedan butik koji se nalazi u centru grada. Ugledala sam prelep kaput koji je koštao skoro 20.000 dinara. S obzirom na to da studiram i da nisam baš u mogućnosti da tek tako iskeširam toliki novac, odlučila sam da sačekam Crni petak. Jedva sam nagovorila moje da mi pošalju bar 15.000 kako bih ga kupila. Ipak, prevarila sam se. Tačnije, oni su prevarili mene.

foto: Profimedia

"Otišla sam danas u istu tu radnju u nadi da ga kupim, čak sam i zamolila prodavačicu da mi ga sačuva. Otišla sam sva ushitrena do odeljka sa kaputima i jaknama. A onda, šok! Bio je zakačen veliki natpis sa sniženjem preko "mog" kaputa. Cena od 40.000 dinara bila je precrtana, nova cena je 25.000 dinara! Doživela sam nervni slom. Odmah sam otišla do prodavačice i pitala je koga lažu! Napravila se blesava, rekla je da nema pojma o čemu govorim. Kad se samo setim koliko sam molila roditelje za taj novac, odvajali su od usta da bi meni dali!".

Da ovo nije jedina priča i jedini obmanjeni potrošač govori i ispovest Marka koji se nadao da će na sniženju kupiti televizor:

"Ovo je sramota, danima odlažem kupovinu TV-a i čekam Crni petak i sniženje, a ono baš crno i jadno, ništa nije sniženo više od 10-20 odsto, na kraju nije bilo smisla da više čekam pa sam kupio televizor na navodnom sniženju, a u stvari to mu je i realna cena", rekao je Marko koji se pitao zbog čega glumimo Amerikance, kad ne umemo.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Alo / Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track