JE L' PRODAJEŠ KOLA ILI ŽENU?! Oglas ovog Srbina postao HIT na internetu, svi popadali od smeha: Ona hoće da joj brboće iz auspuha
Foto: Pexels

urnebesno

JE L' PRODAJEŠ KOLA ILI ŽENU?! Oglas ovog Srbina postao HIT na internetu, svi popadali od smeha: Ona hoće da joj brboće iz auspuha

Auto -

Na jednom sajtu za prodaju automobila se pojavio zanimljiv oglas koji je nasmejao mnoge. Naime, gospodin je rešio da proda svoj automobil i sve bi to bilo u redu, ali tekst njegovog oglasa je izazvao veliku pažnju.

automobil, prokuvao
foto: Elena Vagengeym / Alamy / Alamy / Profimedia

Oglas prenosimo u celosti:

"Auto u top stanju, bez skrivenih mana. Enterijer kao nov, 2 seta felni sa gumama, garažiran, redovno servisiran, u auto sipan isključivo MaxMotion, fabrički zatamljen sa BOSE muzikom. Prodajem ga isključivo zato što je žena ugradila sise i usta i rekla mi je da ne ide više da vozi šaltač, hoce automatik i da joj brboće iz auspuha. Radnim danima možete pogledati kola, vikendom sam na pecanju..tada možete pogledati ženu. Hvala."

oglas, automobil, prodaja
foto: Printscreen

Ljudi su delili ovaj oglas po mrežama, mnogi su imali duhovite komentare, a bilo je i onih što su šaljivo pitali koga on zapravo prodaje, ženu ili kola.

Bilo je i onih koji su pisali da je ovo samo marketinški trik mudrog prodavca jer će se oglas deliti svuda, ali istina je verovatno negde na polovini, mada svi su se slatko nasmejali ovom "bogu marketinga" i njegovom oglasu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:19

Zmaja od Noćaja automobil prevrnut prilikom sudara u parkirana vozilo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track