DEVOJKA PALA ISPIT IZ VOŽENJE ZBOG BAHATOG PONAŠANJA POLICAJCA: Nije stigla ni da upali automobil on je OBORIO i to zbog OVOGA!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

DEVOJKA PALA ISPIT IZ VOŽENJE ZBOG BAHATOG PONAŠANJA POLICAJCA: Nije stigla ni da upali automobil on je OBORIO i to zbog OVOGA!

Auto -

Sedamnaestogodišnja devojka iz Lankašira u Engleskoj pala je na vozačkom ispitu, a da nije stigla ni da upali automobil i počne da vozi, prenosi LADbible.

Razlog za pad je neverovatan i mnogi, sa kojima je podelila ovu vest, ostali su šokirani. Naime, kada je ispitivač ušao u automobil, primetio je komadiće gumice za brisanje pod nogama i oborio devojčicu jer je „auto bio prljav i nespreman za vožnju”.

automobil, auto, džip, put, auto-put, brzina
foto: Profimedia

Najgore je, kaže njen otac Pol Tarner, što auto uopšte nije njen, već od ispitivača koji su ostavili tragove gumice jer su pre njenog ispita nešto izbrisali- u zapisniku:

- Nije da je svuda bilo praznih kanti ili đubreta... Cela situacija je suluda. Svađali su se 10 minuta, ali on nije odustajao. Ona je pala na ispitu bez da je uopšte vozila. Bila je tužna i uplakana, i nije mogla da dobije povrat novca koji je tražila jer praktički nije ni dobila priliku da polaže.

Osim što je vozački ispit u Engleskoj trenutno 64 funte, odnosno 8.800 dinara, Pol kaže da ga čeka mesecima, što mu otežava samo polaganje jer dosta vremena provodi bez vožnje.

0594892400, auto-škola, vozački ispit, polaganje vožnje
foto: Profimedia/Utrecht Robin/ABACA/Abaca Press

- Moja ćerka je toliko uštedela za ovo, to je jednostavno nepravedno.

Agencija za vožnju i bezbednost (DVSA UK) rekla je medijima:

- Izdate su smernice da automobili koji se koriste na vozačkim ispitima moraju biti očišćeni pre testa kako bi se smanjila mogućnost zaraze koronavirusom. To se mora poštovati.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:09

SAOBRAĆAJKA NA AUTO-PUTU U BEOGRADU: U sudaru povređen vozać skutera prevezen u bolnicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track