ANA BRNABIĆ ŠOKIRANA HAPŠENJEM NAORUŽANOG DESNIČARA: Na Sretenje idete puškom na predsednika?! Eto kako poštujete državu
Foto: Beta Slobodan Miljevic, Printscreen/Twitter

zgrožena

ANA BRNABIĆ ŠOKIRANA HAPŠENJEM NAORUŽANOG DESNIČARA: Na Sretenje idete puškom na predsednika?! Eto kako poštujete državu

Politika -

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić šokirana je hapšenjem pripadnika desničarskog pokreta koji se na protest ispred Predsedništva uputio sa karabinom u automobilu.

- Na Sretenje, Dan državnosti, idete puškom na predsednika Aleksandra Vučića? Eto kako poštujete državu. Da je hteo da dopusti kapitulaciju, najlakše mu je bilo da ne radi ništa, jer pre njega su kapitulirali, prodali, izgubili, predali. Vučić je КiM vratio na agendu i Srbiji dao šansu da se bori - napisala je Brnabić na svom nalogu na Tviteru.

Brnabić je reagovala na poziv lidera Dveri Boška Obradovića na protest ispred Predsedništva.

- Svaki otpor potpisivanju kapitulacije u formi francusko-nemačkog sporazuma o KiM je dobrodošao. Samo odlučno i neodstupno - napisao je prethodno Obradović na Tviteru.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i BIA, podsetimo, prema saznanjima Kurira uhapsili su u Sremskoj Кamenici jednog pripadnika neformalne ultradesničarske grupe "Narodna patrola" koji je navodno sa karabinom krenuo na protest ispred Predsedništva.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track