VESIĆ NA ŠLEMU IMA UGRAVIRANE INICIJALE! Ministar: Dobio sam na poklon, ja nisam od onih koji sede u kancelariji
Foto: Printscreen/Pink

jedan detalj privukao pažnju

VESIĆ NA ŠLEMU IMA UGRAVIRANE INICIJALE! Ministar: Dobio sam na poklon, ja nisam od onih koji sede u kancelariji

Politika -

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić odlučio je pre dva dana da ode u nenajavljenu posetu jednom gradilištu van Beograda, kako bi se lično uverio kako napreduju radovi.

Vesić je ostao zadovoljan obilaskom radova i onim što je video, popričao je sa radnicima, ali pažnju mnogih privukao je jedan detalj...

Naime, ministar je nosio zaštitni šlem sive boje na kome je bio ugraviran grb Republike Srbije u prvom planu, dok su sa strane bili njegovi inicijali G. V.

Goran Vesić
foto: Printscreen/ Facebook/ Goran Vesić

- Svratih iznenada jutros na jedno od gradilišta nekih 200 km od Beograda. Lepi dani u januaru, pa ljudi vredno rade - napisao je Vesić na Tviteru.

Ministar Vesić je za Kurir objasnio da je šlem njegov, kao i da ga je dobio na poklon od jednog prijatelja, jer on ne sedi u kancelariji već često obilazi gradilišta, a mora da poštuje pravila bezbednosti na istim.

- Šlem je moj. Dobio sam ga na poklon od prijatelja iz kafića u kome pijem kafu svakog jutra od kada sam postao ministar. Moj posao podrazumeva da svakodnevno obilazim gradilišta, tako da je neophodno da imam šlem uvek sa sobom kako bih poštovao propise o bezbednosti. Ja nisam ministar koji sedi u kancelariji. Na šlemu je zalepljena nalepnica sa grbom Srbije i nazivom ministarstva koje vodim, a inicijali se često pišu na šlemu na gradilištima kako biste znali koji je šlem vaš kada ga odložite - kazao je Vesić za Kurir.

Goran Vesić, šlem
foto: Tviter Goran Vesić

(Kurir.rs / J. P.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track