SOCIJALISTA ĐORĐE MILIĆEVIĆ IMA ĆERKU LEPOTICU Tatina je naslednica, zanima je politika! Otkrio i kako čuva vitku liniju (FOTO)
Foto: Kurir

srećan što ima ko da ga nasledi

SOCIJALISTA ĐORĐE MILIĆEVIĆ IMA ĆERKU LEPOTICU Tatina je naslednica, zanima je politika! Otkrio i kako čuva vitku liniju (FOTO)

Politika -

BEOGRAD - Visoki funkcioner SPS - socijalista Đorđe Milićević deli život sa dve lepotice - suprugom i već velikom ćerkom čiju je fotografiju objavio na dan aprilskih izbora kad su na glasanje došli zajedno.

Njegove lepotice retko se pojavljuju u javnosti pa je pravi raritet videti njihove fotografije.

Đorđe Milićević
foto: Privatna arhiva

Milićević je svojevremeno u jednom intervjuu beogradskoj štampi o ćerki Ivi rekao da ga svakim danom sve više iznenađuje i da je srećan što je svojom odlukom ove godine bila odlična.

- Posvetila se učenju. Meni je drago zbog toga. Nismo mnogo razgovarali o politici dok jednom prilikom nisam razgovarao sa suprugom o tome šta bi ona u perspektivi mogla da radi. Tada me je supruga upitala: "Da li si skoro razgovarao sa svojom ćerkom?".

Tada sam shvatio da je politika interesuje. Ipak, drago mi je da će imati ko da me nasledi. Ja na to ne želim da utičem. Neka se bavi onim što je zanima. Nisam uticao na nju ni kada je birala koju će srednju školu upisati - rekao je Milićević za Alo.

Milićević otkrio i kako održava liniju, evo s kim deli hranu

Milićević je ima i novog, vernog prijatelja na četiri noge. Za njega kaže da je veliko takmičenje u familiji ko više voli trogodišnjeg psa Tedija, rase srednji nemački špic.

Skoro sve slobodno vreme Milićević provodi u druženju i igri sa Tedijem.

- Kad god zazvonim na interfon, Tedi nepogrešivo zna da sam ja, izleće iz stana i čeka me. Retko laje, uglavnom je maza, lud je za lopticama i svaki izlazak napolje znači da sa sobom nosi i ovaj rekvizit. Kada sednem da jedem, seda i on i hranu delimo napola, jedan zalogaj meni, drugi njemu. Nisam verovao da ću se toliko vezati za njega - priznaje Milićević.

Na fudbalu...

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track