OSMEH I ČVRST STISAK RUKE, OVO NISTE MOGLI DA VIDITE NA SLIKAMA: Pogledajte kako je Rama jutros dočekao predsednika Srbije (VIDEO)
Foto: Facebook Printscreen/Edi Rama

crveni tepih i garda

OSMEH I ČVRST STISAK RUKE, OVO NISTE MOGLI DA VIDITE NA SLIKAMA: Pogledajte kako je Rama jutros dočekao predsednika Srbije (VIDEO)

Politika -

BEOGRAD/TIRANA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Palati Brigada u Tirani sa premijerima Albanije i Severne Makedonije, Edijem Ramom i Zoranom Zaevom, u okviru regionalne inicijative za saradnju Otvoreni Balkan.

- Verujem da je ovo prava baza za bolji ekonomski razvoj u budućnosti – poručio je Vučić posle sastanka.

Istakao je da je cilj povezivanje ljudi.

- Napisao sam jednu rečenicu Frenklina Ruzvelta "Možda nismo spremni da pripremio bucućnost za našu decu, ali možemo da pripremimo našu decu za budućnost". Ovo je nešto što će napraviti bolju budućnost za našu decu, otvorićemo granice. Najvažniji cilj je da povežemo ljude - rekao je predsednik.

PLAVA, CRVENA, LJUBIČASTA! Sastali se Vučić, Rama i Zaev i sva trojica imaju različite kravate! NISU SLUČAJNO ODABRALI BAŠ TE BOJE

Vučić je za ovu priliku odabrao teget odelo i plavu kravatu što u svetu političkog nemuštog jezika znači umirujući i ton optimizma, a osoba koja je nosi poručuje da je od poverenja.

Albanski premijer Edi Rama dočekao je predsednika Srbije osmehom i čvrstim stiskom ruke, pogledajte...

Kurir.rs/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track