POJAVIO SE NOVI LAŽNI PROFIL ZORANE MIHAJLOVIĆ: Prevaranti joj stavili sliku a evo na šta pozivaju narod u njeno ime?!
Foto: Instagram Printscreen, Zorana Mihajlović

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture upozorava

POJAVIO SE NOVI LAŽNI PROFIL ZORANE MIHAJLOVIĆ: Prevaranti joj stavili sliku a evo na šta pozivaju narod u njeno ime?!

Politika -

BEOGRAD - Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture upozorava, zbog mogućnosti zloupotreba i obmanjivanja javnosti, da se na društvenim mrežama pojavio novi lažni profil potpredsednice vlade i ministarke Zorane Mihajlović.

❗️❗️❗️

A post shared by Prof. dr Zorana Mihajlović (@zorana_dpm) on

Na lažnom profilu na društvenoj mreži Instragram pratioci se pozivaju na trgovinu kriptovalutama, uz korišćenje slika potpredsednice vlade, navedeno je u saopštenju.

https://www.mgsi.gov.rs/cir/aktuelnosti/novi-lazhni-profil-potpredsednice-vlade-na-drushtvenim-mrezhama-0

Posted by Зорана Михајловић on Thursday, September 17, 2020

U tom ministarstvu naglašavaju da potpredsednica vlade od stupanja na dužnost u vladi ima istu zvaničnu fejsbuk stranicu. Mihajlovićeva nema svoj privatni profil ni na jednoj društvenoj mreži, uključujući i najpopularnije mreže Fejsbuk, Tviter i Instagram.

Do sada je bilo više prijava povodom lažnih profila na društvenim mrežama sa imenom i fotografijama potpredsednice Vlade Srbije, uz podnošenje prijava Posebnom tužilaštvu za organizovani kriminal.

Zvanična fejsbuk stranica Zorane Mihajlović je na ćiriličnom pismu https://sr-rs.facebook.com/zorana.mihajlović/ Na toj stranici se nalaze zvanične informacije o njenom radu i njeni stavovi. Mihajlović ima i zvanični profil na Instagramu (https://www.instagram.com/zorana_dpm/?hl=sr ).

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track