VUČIĆ O OPTUŽBAMA IZ BEOGRADA: Nikada nikakve dogovore s Milom nisam imao! Lažovi jedni, bedni
Foto: Tanjug Printscreen

uživo iz predsedništva

VUČIĆ O OPTUŽBAMA IZ BEOGRADA: Nikada nikakve dogovore s Milom nisam imao! Lažovi jedni, bedni

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da sa Milom Đukanovićem nikada nikakve dogovore nije imao, ni po jednom pitanju, a pogotovo ne po nacionalnom pitanju, i dodao da o tome misle potpuno različito.

Vučić je komentarišući navode nekih u Beogradu koji kažu da se "Vučić dogovarao sa Milom" rekao da se uvek sazna istina o lažima koje izgovaraju ti što to tvrde i dodao da im te laži uvek padnu u vodu.

"Poštujem Mila kao predsednika Crne Gore, naše je da razgovaramo o normalnim odnosima Srbije i Crne Gore. Sve drugo nikada nikakve dogovore nismo imali ni po jednom pitanju, a pogotovo ne po nacionalnom pitanju o čemu mislimo potpuno različito. Lažovi jedni, bedni", poručio je Vučić.

Kaže da ni ovog puta predstavnici opozicije nisu mogli da stanu uz svoj narod već su čak falsifikovali saopštenje episkopskog saveta.

Naše je da se srpska zastava nosi svuda, pa i u Crnoj Gori

Vučić je, upitan da pojasni pokušaj zabrane zastava Srbije I SPC u Crnoj Gori, rekao da je naš posao da radimo na tome da srpska zastava nigde ne bude zabranjivana.

- Naše je da srpska zastava nigde ne bude zabranjivana, i da smemo svuda da je nosimo, u Americi, Rusiji, Francuskoj, Nemačkoj, a smećemo da je nosimo I u Crnoj Gori i na svakom drugom mestu, rekao je Vučić u obraćanju novinarima. Na insistiranje da kaže ko je to nameravao da zabrani, Vučić je rekao: Obratite pažnju, videćete.

Vučić je rekao da je to radio kum Dragana Đilasa i dodao.

"Uvek im je bilo važno da budu protiv svog naroda, po svaku cenu, ne bi li neki sitan poen stekli".

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track