o šatorovanju i nindži lečiću

MAHNULI ONI MENI, MAHNUO JA NJIMA! PITAO IH HOĆE LI NEŠTO DA POJEDU: Vučić jutros dolazeći na posao zatekao nove komšije ispred Predsedništva pa ispričao kako je izgledao njihov susret! (KURIR TV)

Politika -

BEOGRAD - Oni su meni mahali, ja njima mahao, pitao ih momci hoćete li nešto da pojedete... - ispričao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić opisavši jutrošnji susret sa učesnicima protesta prilikom dolaska na posao u Predsedništvo.

Deo opozicije - Đilasove, Jeremićeve i Boškove pristalice jutros su sa osmehom pozdravile predsednika Vučića koji je došao na svoje radno mesto, u zgradu Predsedništva.

1 / 5 Foto: Printscreen

Naime, Vučić im je mahnuo pri dolasku na posao, pitao ih da li im treba nešto. Oni su njemu odmah odmahnuli i osmehnuli se, a mnogi od njih su izvadili i mobilne telefone da slikaju i snime predsednika koji je bio nedaleko od njih.

- Sve je prošlo u najboljem redu... Pozdravio ja njih, oni mene... Ja nemam problem sa njima, prođem, mahnem im, uđem... dođem na posao, odem s posla, mahnem... Dobar dan, doviđenja, sve najbolje vam želim i to je to... Ne vidim ozbiljnije probleme - ispričao je Vučić o, kako je rekao, šatorovanju u Pionirskom parku, a onda dodao kad je ponovo počela vika da je sad "došao neki od njihovih šefova pa sad moraju tako da ..."

"Lečić baš liči na nindžu"

Povodom izjave Branislava Lečića da će učesnici protesta biti komandosi i nidže u odbrani od njegove politike, Vučić je rekao: Lečić baš liči na nindžu...

- Nismo u istoj sferi interesa, na istom nivou. Nindže ne mogu da pogledam, a kamoli da se s njima sukobljavam... Ja ću građanima da nudim puteve, mostove, a oni da se kandiduju za nindže...

Što se tiče najave da će u šatoru koji su postavili organizovati konferencije za štampu i svoje dnevnike i vesti, Vučić je rekao da su to njihove stranke radile i ranije. "Misle da će tako da vrše pritisak na mene. Svaki dan ću im mahnuti kada dolazim na posao", najavio je on.

- U politici je važan plan... program, ono što imate da ponudite građanima, a ne decibeli i ova vika koju čujete - rekao je osvrnuvši se na, kako je kazao, šatorovanje na ispred zgrade Predsedništva, u Pionirskom parku, u kojem je za vikend MUP inače planirao druženje posvećeno najmlađima i to sa policijskim službenim psima, konjima, ponijima u malom padoku... Taj najavljivani događaj je otkazan, podsetio je predsednik, zbog najave učesnika protesta da će na tom mestu u centru Beograda postaviti svoje šatore.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track