KRAH LDP NA IZBORIMA: Jovanović ne odustaje od politike
Foto: Ana Paunković

izbori 2020

KRAH LDP NA IZBORIMA: Jovanović ne odustaje od politike

Izbori 2020 -

LDP koji predvodi "Koaliciju za mir" osvojila je zanemarljiv broj glasova na izborima što će je učiniti vanparlamentarnom strankom.

Lider Liberalno-demokratske partije (LDP) i "Koalicije za mir", koja je na održanim republičkim izborima ostvarila rezultat od samo 0,3 odsto, Čedomir Jovanović, izjavio je da će LDP nastaviti da postoji, istrajavajući na prepoznatljivoj politici i dodao da nije iznenađen izbornim rezultatima.

- Znao sam šta nas ceka u izbornoj noći. Nisam iznenađen i ne mislim da manje vredi sve ono što smo govorili tokom kampanje - kazao je Jovanović, koji je predsedniku Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću čestitao na pobedi i izbornom rezultatu.

On nije hteo da podrobnije komentariše rezultate izbora i rekao da mu je važna samo sudbina zemlje, kao i budućnost dece.

Rekao je i da mu je žao što je zemlja propustila šansu da ozbiljno razgovara o problemima koji je, kako je naznačio, uništavaju, pa da onda to potvrdi glašanjem birača na izborima.

- Na ovim izborima je pobedio Vučić, ali je poražena politika - ocenio je lider LDP.

Jovanović je priznao da je napravio grešku što nije našao "jezik da ljudi razumeju ono što govori i poručuje".

LDP koji predvodi "Koaliciju za mir" osvojila je zanemarljiv broj glasova na današnjim izborima što će je učiniti vanparlamentarnom strankom.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track