MINISTAR KRKOBABIĆ ČESTITAO KATOLIČKI USRKS: Neka u svetu bude mir, a u domovima vernika neka vladaju sreća, ljubav i sloga
Foto: Milan Obradović

predsednik Partije ujedinjenih penzionera

MINISTAR KRKOBABIĆ ČESTITAO KATOLIČKI USRKS: Neka u svetu bude mir, a u domovima vernika neka vladaju sreća, ljubav i sloga

Društvo -

Ministar za brigu o selu i predsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost i pravda Milan Krkobabić čestitao je Uskrs beogradskom nadbiskupu Ladislavu Nemetu, sveštenstvu i vernicima koji najveći hrišćanski praznik slave prema gregorijanskom kalendaru. "Neka u svetu bude mir, a u domovima vernika u vreme najradosnijeg hrišćanskog praznika Uskrsa neka vladaju: ljubav, sreća, radost, sloga i međusobno razumevanje mladih sa starijima i starijih sa mladima.

Velika svetska iskušenja nam nedvosmisleno sugerišu da se trajno vratimo međusobnom poštovanju i međugeneracijskoj solidarnosti, kao najvišim vrednostima koje se rađaju u duhovno zdravoj porodici.

Vernicima koji žive i rade u selima želim ekonomski prosperitet, da udruženi brže dostignu veći kvalitet života i budu značajni činioci u započetom preporodu sela Srbije. I da stalno povećavaju brojnost svojih porodica - da nas na sledećem popisu bude više", naveo je ministar Krkobabić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track