KAKVE BENEFITE DONOSE NOVE BEOGRADSKE KARTICE? Niko neće moći da odoli ovakvoj pogodnosti, a SAMO OVI GRAĐANI MOGU DA JE DOBIJU
Miroslav Čučković o novim Bg karticama, Foto: Kurir TV

kurir tv:

KAKVE BENEFITE DONOSE NOVE BEOGRADSKE KARTICE? Niko neće moći da odoli ovakvoj pogodnosti, a SAMO OVI GRAĐANI MOGU DA JE DOBIJU

Društvo -

Beograđani bi uskoro mogli da dobiju i "Beogradske kartice" uz pomoć kojih će ostvarivati popuste tokom kupovine ili će besplatno koristiti sadržaje u nekoliko različitih oblasti.

MIroslav Čučković
foto: Kurir tv

Šta će nam tačno doneti ove kartice, čuli smo od sagovornika reporterke Kurir TV Ivane, koja je ispričala kada će početi uvođenje ovih kartica.

Ona je ispričala da su odbornici grada ceo dan raspravljali o njenoj upotrebi, a Miroslav Čučković, gradski menadžer je pojasnio šta će one predstavljati.

Bg kartica
foto: Bg kartica, Kurir tv, https://www.beogradska.rs/

- Tokom januara i februara svi su mogli da iskoriste mogućnost da Beograđani nabave sportsku opremu za decu i sebe. Pogodnosti koje će grad Beograd pružati preko ove kartice biće vidljivi uskoro. Konkretno finansijske pogodnosti u trgovinskim lancima, kada idete u pozorište, ili u muzeje. Tu karticu mogu imati svi Beograđani koji imaju prebivalište na području Beograda - rekao je.

02:50

Šta nam donose nove Bg kartice?

Nazvao je ovaj projekat pružanje jednake šanse svima.

Beogradskom karticom biće obuhvaćene sve tri kategorije stanovnika. I mladima i odraslima i penzionerima biće omogućeno korišćenje ove kartice.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track