NE VOZIM DALJE ZBOG OVE GLUPAČE KOJA PAMETUJE! Drama u autobusu 101 nastala jer je vozač telefonirao, PA VREĐAO PUTNIKE (FOTO)
Vozač autobusa 101 koji telefonira, Foto: Suzana Trajković

STRAŠNO!

NE VOZIM DALJE ZBOG OVE GLUPAČE KOJA PAMETUJE! Drama u autobusu 101 nastala jer je vozač telefonirao, PA VREĐAO PUTNIKE (FOTO)

Društvo -

O ovom slučaju obavešteno je Gradsko saobraćajno preduzeće

Nesvakidašnja scena desila se jutros u autobusu koji saobraća na liniji 101, relacija Padinska Skela-Omladinski stadion.

Naime, desilo se to da je vozač telefona koristio mobilni telefon, a kada je opomenut od strane putnika odbio da vozi dalje i vređao putnike, o čemu nam je svedočila jedna putnica.

- U autobusu koji je krenuo u 8.14 časova sa okretnice u Padinskoj Skeli nisu radila prva vrata. Jedna sugrađanka je htela da siđe na stanici "Kovilovo", ali je vozač nije video jer je kucao poruku, i kada je viknula "ima izlaz" rekao je "što se ne dereš, ne vidim te".

- Stao je van stajališta, naglo zakočivši, nasred puta. Na to sam mu ja rekla, jer sam sedela iza, da treba da ostavi telefon i kucanje poruka zarad bezbednosti putnika, i da bi video putnicu da nije kucao SMS poruku. Nazvao me je glupačom, zaustavio vozilo van autobuske stanice, nasred puta, i rekao "ne ide dalje zbog ove glupače" i da mu je "dosta svega". Kada sam mu rekla da ću se obratiti nadležnima, nastavio je vožnju, sve vreme gunđajući.

- Potom je kod Krnjače i telefonirao, prebacujući telefon iz ruke u ruku tokom vožnje, što je i fotografisano, kao i garažni broj vozila kojim je on upravljao.

O ovom slučaju obavešteno je Gradsko saobraćajno preduzeće, od kog je zatražena reakcija povodom ovog slučaja, obzirom na to da je poznato vreme njegovog polaska kao i broj vozila.

Kurir.rs / Suzana Trajković

Bonus video:

01:51

SVE VIŠE PENZIONERA ZA VOLANOM U SRBIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track