STANICA JE OSVOJILA STAN U ZEMUNSKIM KAPIJAMA: Bog nas je pogledao, imamo krov nad glavom ZA DVE ĆERKE I SEDMORO UNUČADI
Porodica na okupu, Foto: Privatna arhiva

"Uzmi račun i pobedi"

STANICA JE OSVOJILA STAN U ZEMUNSKIM KAPIJAMA: Bog nas je pogledao, imamo krov nad glavom ZA DVE ĆERKE I SEDMORO UNUČADI

Društvo -

Nova vlasnica dvoiposobnog stana u Zemunskim kapijama sebe smatra srećnicom, jer osim dobitka o kojem mnogi maštaju, ima i veliku porodicu

Stanica Smiljković iz Sremčice u subotu je u četvrtom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dobila dvoiposoban stan u Zemunskim kapijama, a u razgovoru za Kurir ne krije uzbuđenje zbog priželjkivanog dobitka.

- Ova subota je bila prvi put da nisam gledala izvlačenje. Mislila sam da mi je skočio šećer, pošto imam dijabetes. Bila sam u kuhinji kad je muž viknuo da dođem da vidim da sam dobila stan.

Onda me je pozvao zet, ćerkin suprug, i rekao: "Baba, dobila si stan!" Rekla sam: "Vlado, ne zezaj se!" Rekao je da se ne šali i da je stvarno tako, a onda je telefon nastavio da zvoni... i zaista - dobila sam stan. Delovalo mi je neverovatno, ali sam bila veoma prisebna - priča Stanica i dodaje da je redovno slala koverte.

Uzmi račun i pobedi
foto: Printscreen/RTS

- Muž i ja svaki put u prodavnici uzmemo račun, deca ponekad, i ja pošaljem koverte. Igrali smo naravno s nadom u dobitak, ali ipak i dalje ne mogu da verujem da sam dobila stan - ispričala je naša sagovornica.

Slavlja velikog u ovom domu ipak nije bilo, jer su u žalosti.

- Zet moje druge ćerke je preminuo pre manje od godinu dana, pa nismo slavili. Ipak, sreća je velika jer sad imamo stan za obe ćerke, da imaju krov nad glavom. Imamo stan u kom mi živimo, koji je od suprugovog oca i sada taj koji smo osvojili. Nešto nam je bog uzeo, a nešto dao - kaže Stanica.

Dobitnica stana sebe smatra srećnicom jer pored dobitka o kojem mnogi maštaju, ona je već izuzetno bogata.

- Imam dve ćerke i sedmoro unučadi. Gde ćete lepše i veće bogatstvo - kaže ova skromna žena.

"Uzmi račun i pobedi" je nagradna igra s fiskalnim računima i slipovima koju je pokrenula Vlada Srbije u saradnji s NALED u cilju suzbijanja sive ekonomije jačanjem svesti i motivacijom građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

A osim stana, u subotnjem izvlačenju izvučeni su i dobitnici pet automobila "500 L". Svi građani koji su poslali koverte a koje nisu izvučene šansu za dobitak stana ili automobila imaju i u izvlačenjima naredne dve subote.

Kurir.rs / Suzana Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track