DOBITNICA STANA U NAGRADNOJ IGRI UZMI RAČUN I POBEDI ZA KURIR: Zamalo da dignem kredit, ali desilo se čudo!
Foto: Privatna Arhiva

PRESREĆNA

DOBITNICA STANA U NAGRADNOJ IGRI UZMI RAČUN I POBEDI ZA KURIR: Zamalo da dignem kredit, ali desilo se čudo!

Društvo -

Presrećni smo, ali i dalje u neverici da smo dobili stan, ovo je dokaz da se čuda ipak dešavaju! Verovala sam i bila ubeđena da ćemo nešto da osvojimo. Sada jedva čekam da se preselimo, jer nam je sadašnji stan poprilično tesan. Svakako smo planirali da uđemo u proceduru podizanja kredita i kupovine novog stana, pa nam ovo sada mnogo znači.

Ovo za Kurir kaže Jelena Obradović (37) iz Beograda, profesorka biologije i hemije na Vazduhoplovnoj akademiji, koja je u subotu uveče u drugom izvlačenju drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dobila dvosoban stan u naselju Zemunske kapije.

Jelena kaže da joj je u sakupljanju računa najviše pomagala svekrva, kao i da su suprug Milan, koji je naučnik u Vinči, i ćerke Dunja i Tara presrećni, ali i dalje u neverici.

- Poslala sam oko 30 koverti. Ovo je bilo prvo izvlačenje koje nismo gledali, a javila mi je koleginica, koja je prepoznala moj rukopis. U ovim teškim vremenima, eto, da se desi jedna fenomenalna i neverovatna stvar. Verovala sam i nadala se i to je jedini recept - kaže Obradovićeva, kojoj je sreću donela Marina Maljković, selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije.

Pored stana u Beogradu, u subotu je izvučeno i pet srećnih dobitnika automobila "fijat 500 L", a to su: Blagomir Jokić, Ankica Radišić, Katalin Horvat, Rajko Krljić i Nikola Mičić.

Narednih subota biće dodeljen još po jedan stan u naselju Zemunske kapije i po pet automobila, dok će 27. februara biti dodeljen i stan u Beogradu na vodi, a nagradnu igru, čiji je cilj jačanje svesti o značaju borbe protiv sive ekonomije, organizuje Vlada Srbije.

Nikola Mičić

Baš mi je trebao nov automobil

Nikola Mičić (28) iz Beograda, jedan od dobitnika automobila, kaže za Kurir da jedva čeka da vozi svoja nova kola.

- Poslao sam oko 50 koverti i ne mogu da verujem da je, od skoro devet miliona, izvučena baš moja! Taman sam hteo da zamenim stari automobil i gledao da kupim nešto. Svima je prethodna godina bila teška, u januaru smo izgubili dedu zbog kovida i drago mi je da nam se bar nešto lepo desilo, da krene ova godina i s nečim lepim - kaže Mičić, koji nije gledao izvlačenje jer je bio na poslu i došao je kući tek na pola emisije:

Nikola Micic, Uzmi račun i pobedi, dobitnik automobila
foto: Privatna Arhiva

- Taman sam se vratio s posla, a nekoliko prijatelja me zvalo da čestitaju da kažu da sam dobio auto. Ja se mislim: "Kakav auto?!" Tek kada sam vratio emisiju i video svojim očima, poverovao sam. I majka i otac i sestra, koja je najviše sakupljala račune, još smo u šoku, ali presrećni. Nadam se da će svima krenuti ove godine, nakon toliko teške prošle!

  • 8,6 miliona koverti je učestvovalo u izvlačenju
  • 5 automobila dodeljeno je u ovom izvlačenju

Kurir.rs/J.Pronić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track