ŠEST UEPS NAGRADA ZA KAMPANJU „NAJVAŽNIJI POZIV U ŽIVOTU”
Foto: Igor Pavicevic

ŠEST UEPS NAGRADA ZA KAMPANJU „NAJVAŽNIJI POZIV U ŽIVOTU”

Održiva budućnost -

Najvažniji poziv u životu”, kampanja koju je pokrenula Hemofarm fondacija u partnerstvu sa agencijom „Jazavac i Utorak”, čiji je cilj povećanje broja donora organa i transplantacija u Srbiji, dobitnik je UEPS-ovog Grand Prix-a za kampanju 2023, dok je Hemofarm fondacija proglašena za oglašivača godine.

Osim ove dve nagrade, kampanji „Najvažniji poziv u životu” dodeljeno je zlatno priznanje za društveno odgovorni i humanitarni projekat, zlatno priznanje za TV spot i zlatno i bronzano priznanje za OOH kampanju koja podrazumeva bilborde čekajući najvažniji poziv i bilbord lutku.

„Najvažniji poziv u životu” je kampanja u koju se Hemofarm fondacija vratila 2023. zbog više od 2000 osoba koje čekaju na donora organa i samo dve transplantacije koje su obavljene u 2022. godini. Zahvaljujući kampanji i partnerima na projektu - Ministarstvu zdravlja Srbije, RFZO, organizaciji Zajedno za novi život, aktivnoj medijskoj promociji i zagovaranju, broj transplantacija u Srbiji u 2023. godini se povećao na 31.

Za svoj rad u oblasti zdravlja i dobrobiti ljudi, Hemofarm fondacija je samo u 2023. godini nagrađena sa 17 priznanja, dok je u poslednjih osam godina dobila preko 50 međunarodnih, regionalnih i nacionalnih nagrada.

Na ovogodišnji UEPS (Udruženje za tržišne komunikacije) konkurs prijavljeno je 277 radova iz cele zemlje, a o nagradama je odlučivao 30-člani žiri iz redova agencija, oglašivača i stručnjaka iz akademske zajednice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track