KADA KONOBAR 'ZABORAVI' VODU TO VAS KOŠTA JOŠ 600 DINARA?! U beogradskim kafićima na pomolu novi trend, naplaćuje se i ova usluga
Foto: Profimedia

KADA KONOBAR 'ZABORAVI' VODU TO VAS KOŠTA JOŠ 600 DINARA?! U beogradskim kafićima na pomolu novi trend, naplaćuje se i ova usluga

Novčanik -

Kafa bez čaše vode je kao pica bez gaziranog pića. Jedno bez drugog ne ide.

Ipak, ako sednete u neki od kafića u Beogradu i dobijete kapućino/espreso/nes kafu ili bilo koju drugu verziju, nemojte da se začudite ako čaša česmovače izostane. Izgleda da imamo novi trend na pomolu.

Već par puta se desilo da na različitim lokacijama u gradu morate da podsetite konobara da česmovaču i dalje ne naplaćuju, pa da nije neka šteta da se donese uz kafu.

kafić, restoran
foto: Shutterstock, Ilustracija

Na ljubazno pitanje da li mogu da donesu čašu vode (koju su zaboravili), jedna Beograđanka je dobila još ljubazniji odgovor da služe samo flaširanu.

Pošto vas već stavljaju pred svršen čin i očekuju brz odgovor da li ćete malu gaziranu ili negaziranu, vaš mozak još brže radi pa tako ako želite da ih 'nadmudrite' te tražite veliku flašu vode.

Očekujući da će vas to nadmudrivanje koštati barem 600 dinara, račun stiže i pokazuje da ćete veliku flašu ipak platiti 380 dinara.

biznis.kurir.rs/Telegraf biznis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track