BEOGRAĐANIN OTIŠAO NA ADU CIGANLIJU, PA SE ŠOKIRAO KAD JE DOBIO RAČUN: Mogao sam za te pare da ručam u Rimu !
Foto: Tamara Trajković

BEOGRAĐANIN OTIŠAO NA ADU CIGANLIJU, PA SE ŠOKIRAO KAD JE DOBIO RAČUN: Mogao sam za te pare da ručam u Rimu !

Novčanik -

Jedan Beograđanin priznao je da je doživeo potpuni šok kada mu je nedavno, tokom posete jednom restoranu na Adi Ciganliji nakon popijenih par pića konobar doneo račun.

Uporedivši visinu računa i same cene sa onima u Rimu, Darko iz Beograda je na svom Iks profilu "Hibrid Drako genetike" priznao da deli mišljenje sa drugima da "par dana na Adi tokom leta - cenovno ispada kao jedno ozbiljno letovanje u inostranstvu".

Danas sam za jedno popodne na Adi Ciganliji potrošio 4.700 dinara a popio par piva i pojeo neku pastu.

Za te pare sam ručao u restoranu u centru Rima pored Fontane di Trevi. Ada beogradski Menhetn", napisao je on.

"Od sad na Adu sa mini frižiderom"

Da cene iz dana u dan "skaču" i da ih one svakodnevno šokiraju u marketima i restoranima priznali su i drugi u komentarima.

"Danas kad sam izašla iz marketa pomislila sam da me je žena na kasi pokrala. Naravno, nije", "Sve je otišlo dođavola. Gledam ljude koji vrlo često nakon što uzmu račun zastanu i pogledaju ga", "Na Adi sumanute cifre za hranu ispod proseka", "Ja sam platio noć u hotelu u jednoj banji 145 evra pre par nedelja. Kao da sam bio u Monte Karlu", "Neke stvari jednostavno ne vrede toliko i ne treba učestvovati", "Od sad na Adu sa mini frižiderom", "3.000 dinara je bio zakup dušeka lane na Adi. Priča čovek da je do 16h potrošio 10.000 dinara", glasili su samo neki od komentara.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja