SVETLANU RAZBESNELA CENA HIGIJENSKIH ULOŽAKA: ''Nekad sam za te pare mogla da kupim 2 pakovanja, ovo više nije normalno!''
Foto: Thinkstock

preterali

SVETLANU RAZBESNELA CENA HIGIJENSKIH ULOŽAKA: ''Nekad sam za te pare mogla da kupim 2 pakovanja, ovo više nije normalno!''

Novčanik -

Pakovanje od deset komada higijenskih uložaka u beogradskim prodavnicama košta čak 410 dinara, dok se isti u drugoj radnji mogu pronaći, doduše na akciji, za upola manje novca. Kada su na redovnoj ceni i u ovom marketu ženama je potrebno da izdvoje 397 dinara.

ulošci
foto: Kurir

Ovaj cenovni skok izazvao je nezadovoljstvo kod žena, koje se pitaju zbog čega neke trgovine prevazilaze sve granice zidajući cene, dok se u drugim mogu pronaći po nešto pristupačnijem iznosu.

Mnoge žene su besne zbog osećaja da su prinuđene da plate više nego što je potrebno za osnovne higijenske potrepštine, te je tako i Svetlana želela da prokomentariše trenutnu situaciju.

- Ovo je sramota! Jasno je da žene do određenog doba bez ovoga ne mogu i bukvalno smo prinuđene da prihvatimo cene koje nam serviraju. Ne znam do koje granice naše tolerancije planiraju da idu, ali ovo više nije normalno. Nekad sam za 400 dinara mogla dva pakovanja da kupim - poručuje ona.

Savetuje se da potrošači budu malo obazriviji, pre nego što ishitreno iskeširaju toliku sumu za svega deset komada proizvoda, jer možda na drugom mestu možete proći dosta jeftinije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track