NATALIJA U PARIZU PLAĆA KIRIJU MANJE NEGO MNOGI U BEOGRADU! Izgled stančića na korak od Ajfelove kule će vas ostaviti bez teksta

Devojka objavila video svog ušuškanog stana u srcu prestonice Fransuske za koji kiriju plaća manje od 500 €

Rojters

Natalia već duže vreme živi u Parizu, a do nedavno je kiriju plaćala 485 evra u kraju gde se nalazi i Ajfelov toranj. Za istu cifru, trenutno u Beogradu možete da iznajmite stan na Voždovcu, u naselju Braće Jerković ili recimo u Zemunu. Izgled svog doma podelila je na društvenoj mreži, a kada vidite raspored, raspametićete se.

Život u suvom centru sigurno ima svoje čari u ,,gradu svetlosti", ali i mane poput toga da vam se dom nalazi na sedmom spratu bez lifta. Nešto što, kako kaže Natalia u videu, mrzi i nakon dve godine života u istom.

"Dobrodošli u moju vilu"

Reči su koje je Natalia uputila u videu prilikom otvaranja vrata, a ono što će uslediti zaista ne očekujete: u 9 kvadrata je stalo kupatilo, čajna kuhinja i krevet ispod malog prozora.

Pa, rekli smo vam da će vas raspored raspametiti. Na pitanje ,,kako živi u ovom stanu", Natalia samo sleže rukama i poručuje ,,ne znam".

Naime, u pitanju su tzv. "Chambre de bonne", kako Natalia objašnjava ili ti male sobe u starim parižanskim zgradama koje su se inicijalno koristile za odlaganje stvari ili za sluge.

Nalaze se na vrhu zgrade i obično nemaju pristup liftu. Odnosno, iako postoji konekcija sa modernim ili ti bogatijim delom zgrade, kako Natalia priča, pristup liftu joj nije dozvoljen.

Neretko, ove sobe ne poseduju sopstveno kupatilo, već ga dele sa drugim stanarima zgrade, ali na njenu sreću, "chambre de bonne" u kom je ona provela dve godine posedovao je jedan kao i veš mašinu.

Njen video vrlo brzo postao je viralan, a mnogi su se pitali kako može da živi u tako skučenom prostoru. Ipak, Natalia više i ne mora, pa je tako vrlo brzo podelila video u kom je saopštila srećnu vest: sada živi u novom, normalne veličine, stanu.

"Pričaću deci da im je mama živela u kapsuli", napisala je Natalia Vegaj u jednom od videa gde pakuje svoje stvari.

Kurir.rs/Telegraf/Prenela S. Č.