U DVORIŠTU KOKOŠINJAC, U WC-U TEPIH, A U KUJNI SMRAD?! Engleski gastarbajter kupio kuću pa pokazao šta ga je dočekalo za cenu od pola miliona funti! (video)

Kažu, žena koja je tu živela izvodila na ulicu kokoške u šetnju... U ve-ceu tepih, nikad neću razumeti zašto stavljaju tepih u ve-ce... WC šolja nagnuta u stranu...

Youtube Printscreen/Engleski gastarbajter

"U dvorištu kokošinjac, kažu, žena koja je tu živela izvodila na ulicu kokoške u šetnju... U ve-ceu tepih, nikad neću razumeti zašto stavljaju tepih u ve-ce... WC šolja nagnuta u stranu, ne znam ko je to radio, pločice ko je lepio, ja ne znam... Osetili smo i smrad u kuhinji, mislili smo da je od mačaka koje su držali ali nije... I izbušili mi staklo zbog mačke, sad mi tu duva, ukratko je opisao Engleski gastarbajter, sad već poznati jutjuber, inače naš čovek, Aleksandar iz Srbije, koji već skoro 10 godina živi i radi u Kraljevstvu, tačnije u njegovom delu - Engleskoj.

On se pohvalio da su on i žena, oboje iz Srbije, inače roditelji dve devojčice, nedavno kupili kuću u Engleskoj i to po ceni od pola miliona funti pa pokazao kako je izgledala kuća u kojoj su doskora živeli Englezi, pre nego što ju je on kupio i počeo da preuređuje.

- Pogledajte kako je prljavo, ne znam kakvi su to ljudi ovde živeli... Sve je bilo zapušteno... I ne razumem dve slavine, za hladnu i toplu vodu, kaže gastarbajter koji je poskidao sve tepihe, pa sve patose u kući zamenio vinilom. Kad je reč o stepenicama, samo je rekao fušeraj.

Youtube Printscreen/Engleski gastarbajter 

Podsetimo, Aleksandar koji se predstavlja kao Engleski gastarbajter na svom Jutjub kanalu kamerom beleži detalje iz života u toj zemlji - kako se stvarno živi u Engleskoj i koliko život tamo košta.

- Jako su zidovi prljavi bili, to nije bilo krečeno ko zna otkad... Sad je belo a bili zidovi okrečeni u svakakve boje... I narandžasto... Po triput sam morao da pređem, priča Aleksandar pokazujući sobu po sobu i svako ćoše kuće gde je primetio svakojake nelogične stvari.

- Evo videli ste sav fušeraj, kako je to zapušteno, priča Aleksandar koji naglašava da nije neki stručnjak ali da ponešto zna da uradi i koliko se napatio i namučio da sve uradi sam jer bi bankrotirao da je plaćao sve majstore.

Mislio je u prvi mah da je kuća mnogo urednija i da će moći i sa tim tepisima neko vreme da živi dok ne skupi pare za renoviranje ali tepisi su se raspadali.

Youtube Printscreen/Engleski gastarbajter 

Zemljište na periferiji Londona na kojem mu se nalazi kuća procenjeno je na više od 220.000 funti a kuću je kupio za 500.000 a eto u kakvom je stanju bila.

Veli, kupio je na kredit jer drugačije ne bi ni mogao.

Kurir.rs/SĐP/Youtube Engleski gastarbajter